You are currently viewing Γιώργος Πυρπασόπουλος: “O Σταματιάδης θα κινδυνεύσει, γιατί σκαλίζει πράγματα που κάποιοι δεν θέλουν να τα σκαλίζει” (βίντεο)

Γιώργος Πυρπασόπουλος: “O Σταματιάδης θα κινδυνεύσει, γιατί σκαλίζει πράγματα που κάποιοι δεν θέλουν να τα σκαλίζει” (βίντεο)

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο δημοσιογράφος Σταματιάδης, βρέθηκε  στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για το ρόλο του και τις εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”.

Για τη σχέση του Σταματιάδη με την κόρη του: «Είναι πολύ δεμένη η σχέση του Σταματιάδη με την κόρη του, την υπεραγαπά. Δυστυχώς τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλει ο πατέρας της. Είναι πολύ οργισμένος με το γεγονός και θα σταματήσει τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Χρήστο, παίρνει τις αποστάσεις του».

Πως θα εξελιχθεί ο ρόλος του: «Ο Σταματιάδης θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη κατάσταση πιο δύσκολη από αυτή που βρέθηκε στο γάμο. Θα φθάσει να κινδυνεύσει η ζωή του γιατί σκαλίζει πράγματα που κάποιοι δεν θέλουν να τα σκαλίζει. Παίρνει ρίσκο και τον βάζει σε κίνδυνο.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη

Τι τον γοήτευσε στη σειρά: «Με γοήτευσε αυτό που φέρει το βιβλίο του Αλεξανδρή, η ταινία που γνώριζα, αλλά και το γεγονός ότι ο χαρακτήρας του δημοσιογράφου έχει και ένα κομμάτι έρευνας που είναι πολύ ενδιαφέρον και μου αρέσει. Μοιάζει λίγο σαν αστυνομικός, ντέτεκτιβ. Είναι ωραίο στοιχείο για τον χαρακτήρα».