You are currently viewing Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης θα ανακαλύψει ένα νέο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην αλήθεια

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης θα ανακαλύψει ένα νέο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην αλήθεια

Στο επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς “Παγιδευμένοι”, το 41ο, που θα προβληθεί την Τρίτη 28/2, θα δούμε πως η διακίνηση ναρκωτικών από την παρέα των παιδιών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η Υβόννη στρέφεται απεγνωσμένη στην Κλειώ για να βοηθήσει τον Στέλιο που βρίσκεται στη φυλακή. Η Δώρα, μη έχοντας άλλη επιλογή, θα προχωρήσει σε τεστ πατρότητας. Η διακίνηση ναρκωτικών από την παρέα των παιδιών βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Άκης, όμως, έχει άλλα σχέδια που θα τους μπλέξουν όλους ακόμη περισσότερο.

Ο Δημήτρης, μην μπορώντας να πιστέψει ότι η Κάλια είναι αυτή που παραποίησε τα αποτελέσματα της Σήμανσης, θα ανακαλύψει ένα νέο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην αλήθεια και στον πραγματικό ένοχο. Ποια θα είναι η αντίδραση του πραγματικού ενόχου όταν θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει διέξοδος; Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως οι έρευνες για την αλλαγή των στοιχείων στη Σήμανση συνεχίζονται. Η Κάλια θα βρεθεί στο στόχαστρο των ερευνών. Ο Δημήτρης βρίσκεται πολύ κοντά να ανακαλύψει την αλήθεια για το μυστικό που κρύβουν ο Σπύρος και ο Θοδωρής.