You are currently viewing Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Μάρμω γίνεται πυρ και μανία με τον Κανέλλο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Μάρμω γίνεται πυρ και μανία με τον Κανέλλο

Στο επόμενο επεισόδιο, το 129ο, της σειράς “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” που θα προβληθεί την Πέμπτη 9/3, θα δούμε πως ο Θοδωρής προσπαθεί να πείσει τον ξάδερφό του να φανεί μεγαλόψυχος…

Ο Κανέλλος αναγκάζεται να συλλάβει τον παπά και η Μάρμω, η οποία γίνεται πυρ και μανία και αποφασίζει να συνεφέρει τον εγγονό της, που φαίνεται ότι έχει βγει εκτός ελέγχου. Την ίδια ώρα, η Χρύσα προσπαθεί να εξομαλύνει τη σχέση της Μαριλούς με τον Τζώρτζη, χωρίς καμιά επιτυχία όμως. Ο Σώτος, πάλι, έχει καταλάβει το παιχνίδι της Σύλβιας και είναι αποφασισμένος να της το ξεπληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Οι Πλατανιώτες απορούν πώς το πολύτιμο αβγό ξαναβρέθηκε στο χωριό τους, αφού η αστυνομική αρχή το παρέδωσε στα κεντρικά στην Αθήνα, ενώ όσοι γνωρίζουν την αλήθεια σφυρίζουν αδιάφορα. Κι ενώ ο Θοδωρής προσπαθεί να πείσει τον ξάδερφό του να φανεί μεγαλόψυχος, ο Θύμιος και η Καλλιόπη προσπαθούν να ξεστομίσουν στη Χρύσα μια αλήθεια, που δεν λέγεται με τίποτα. Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως  ο Παναγής με την Κατερίνα προσπαθούν να ξεσκεπάσουν τον Άγγελο, ενώ ο Θύμιος άθελα του «ξεσκεπάζει» το σχέδιο της Αγγέλας και του Πετράν.