You are currently viewing Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Σίμος ακούει τυχαία τις εξομολογήσεις της Αγγέλας στη Μάρμω

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Σίμος ακούει τυχαία τις εξομολογήσεις της Αγγέλας στη Μάρμω

Στο επόμενο επεισόδιο, το 126ο, της σειράς “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” που θα προβληθεί την Δευτέρα 6/3, θα δούμε πως ο Παναγής απαγορεύει στην Κατερίνα να πάει στο ιατρικό συνέδριο, με τον νέο της συνεργάτη…

Η Μαριλού και το μυστικό της έχουν αναστατώσει τον μισό Πλάτανο, μόνο που κανένας δεν φαίνεται πρόθυμος να το αποκαλύψει στον Τζώρτζη, ενώ η πρώην «αδερφή ψυχή» του μαζεύει τα μπογαλάκια της, χωρίς εξηγήσεις, και φεύγει από το χωριό. Ο Σίμος ακούει τυχαία τις εξομολογήσεις της Αγγέλας στη Μάρμω και ανάβει φωτιές στον Πετράν, αλλά φωτιές έχει ανάψει και ο Εγκέφαλος στη Βαλέρια και τον παπά, αφού ούτε το Φαμπερζέ θέλει να τους δώσει ούτε να φύγουν από το σπίτι του τους αφήνει. Ο Παναγής απαγορεύει στην Κατερίνα να πάει στο ιατρικό συνέδριο, με τον νέο της συνεργάτη, την ώρα που ο Τζώρτζης είναι αποφασισμένος να πάει στην Αθήνα και να μάθει την αλήθεια από τη Μαριλού, έστω και με… το ζόρι. Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως  η δουλειά του Σίμου πάει εξαιρετικά και η «Πλατανιώτισσα»… φυσάει, ενώ η Βαλέρια με τον παπά είναι αποφασισμένοι να γίνουν οι νέοι «Ρομπέν του Πλατάνου». Η Φιλιώ με τον Σώτο κανονίζουν τη νέα διακόσμηση του πανδοχείου και περνάνε όλο και περισσότερο χρόνο μαζί, και ο Ηλίας πιέζει τη Σύλβια να δράσουν, όσο είναι καιρός.