You are currently viewing Άγρια Γη: Η Όλγα παίζει το τελευταίο της χαρτί, σχεδιάζοντας να απαλλαγεί απ’ τον Άρη

Άγρια Γη: Η Όλγα παίζει το τελευταίο της χαρτί, σχεδιάζοντας να απαλλαγεί απ’ τον Άρη

Στο επόμενο επεισόδιο, το 112ο της σειράς “ΑΓΡΙΑ ΓΗ”, που θα προβληθεί την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, θα δούμε πως ο Ορέστης θέλει να καταλάβει τι κρύβεται πίσω απ’ το μίσος της Όλγας για τον Άρη…

Ο Άρης είναι βαθιά απογοητευμένος με την αρνητική στάση της Ελπίδας απέναντί του. Κι εκείνη βαθιά πληγωμένη που της έκρυψε τόσο καιρό την αλήθεια. Ο Στέφανος υπόσχεται στην Μυρτώ να κρατήσει το μυστικό της και να μην προδώσει τον Άρη, αλλά όταν γίνεται μάρτυρας ενός καβγά του Άρη με την Ελπίδα αλλάζει γνώμη. Η Όλγα αγωνιά για την έκβαση της υγείας του Χρήστου, ενώ παίζει το τελευταίο της χαρτί, σχεδιάζοντας να απαλλαγεί μια και καλή απ’ τον Άρη.

Ο Ορέστης θέλει να καταλάβει τι κρύβεται πίσω απ’ το μίσος της Όλγας για τον Άρη, ενώ ο Μιχάλης ανησυχεί για τους σκοπούς της Όλγας και ζητά απ’ τον Άρη να μείνει μακριά της. Την ίδια στιγμή, ο Θωμάς κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον Στέφανο, ώστε μην καταδώσει τον αδερφό του. Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Εύα αποχαιρετά τον Μάνο. Ετοιμάζεται να πάει στο εξωτερικό και στο νοσοκομείο όπου θα ξεκινήσει την πειραματική θεραπεία με την ελπίδα ότι μπορεί να της σώσει τη ζωή. Δεν αποκαλύπτει την αλήθεια στον γιο της και φοβάται πως ίσως είναι η τελευταία φορά που τον βλέπει.