You are currently viewing Η Γη της ελιάς: Η Μαργαρίτα δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό του Γεράσιμου

Η Γη της ελιάς: Η Μαργαρίτα δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό του Γεράσιμου

Στο 92ο επεισόδιο, της σειράς “Η γη της ελιάς”, που θα προβληθεί  την Τετάρτη 1/2, θα δούμε  πως η Βασιλική εξακολουθεί να κρατά ψυχρή στάση απέναντι στον Φίλιππο….

Η είδηση του θανάτου του Γεράσιμου συγκλονίζει τη Μαργαρίτα, η οποία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο σύντροφός της έφυγε τόσο άδικα. Νέα στοιχεία όμως στην υπόθεση ανατρέπουν τη θεωρία του ατυχήματος και η Δήμητρα αρχίζει να υποψιάζεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει να το διερευνήσει. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος περνάει από ανακριτή και εισαγγελέα για τον θάνατο του Ηλία, και η Εύα αγωνιά αν θα προφυλακιστεί ή όχι. Η Βασιλική εξακολουθεί να κρατά ψυχρή στάση απέναντι στον Φίλιππο, ενώ εκείνος έχει εξαφανιστεί μετά από συμβουλή του Στάθη για να της ξυπνήσει το αίσθημα της ανασφάλειας. Ο Ισίδωρος αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα στο Δημαρχείο. Η Δήμητρα κάνει διάρρηξη στο σπίτι του Δημοσθένη και βρίσκει ένα βιβλιάριο τραπέζης το οποίο της κινεί την περιέργεια. Δείτε περισσότερα spoilers στο thess24.gr

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Φίλιππος προσπαθεί για μία ακόμα φορά να πείσει τη Βασιλική να τον συγχωρέσει, αλλά αυτή παραμένει ανένδοτη, μέχρι που ο Στάθης, εσκεμμένα, της βάζει μια ιδέα που δεν είχε περάσει καν από το μυαλό της.