You are currently viewing ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Ο Στέφανος αναθεωρεί τον τρόπο που θα εκδικηθεί τον Μιχάλη (τρέιλερ+sneak preview)

ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Ο Στέφανος αναθεωρεί τον τρόπο που θα εκδικηθεί τον Μιχάλη (τρέιλερ+sneak preview)

Στο αυριανό επεισόδιο, το 147ο,της αγαπημένης σειράς “ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ”, θα δούμε πως η Δέσποινα αποκαλύπτει στην Κλειώ ότι ο Τίμος έχει βάλει σκοπό να μάθει ποιος τον παγίδεψε.

Ο Μιχάλης προβληματίζεται από την πιθανότητα να είναι γιος του Νικόλα. Η Κάτια βλέπει ένα φοβερό εφιάλτη, που την κάνει να ανησυχεί για τους γιους της. Η Ελένη προσπαθεί να μάθει για τη σχέση που διατηρούσε ο Χάρης, πριν από αυτήν και τους λόγους που τον οδήγησαν στον χωρισμό. Η Δέσποινα αποκαλύπτει στην Κλειώ ότι ο Τίμος έχει βάλει σκοπό να μάθει ποιος τον παγίδεψε. Ο Μιχάλης μιλάει στη Φωτεινή για το θέμα του πραγματικού του πατέρα, που τον απασχολεί.

Η Βασιλική συνεχίζει να αναζητάει τα υλικά που θα απογειώσουν τις συνταγές της. Ο Στέφανος αναθεωρεί τον τρόπο που θα εκδικηθεί τον Μιχάλη και τον ανακοινώνει στη Λίζα. Η Εύα εξομολογείται στον Πέτρο τους λόγους που τον εγκατέλειψε, αλλά η εμφάνιση του Νικόλα δυσχεραίνει την κατάσταση. Η Μάνια επισκέπτεται τη Φωτεινή, σε μια προσπάθεια να τα ξαναβρούν. Ο Μιχάλης επιδιώκει μάθει την αλήθεια, σχετικά με τη μητέρα του και τον Νικόλα… Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr. 

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Πέτρος είναι πολύ ταραγμένος, ύστερα από την εμφάνιση της Εύας και δεν ξέρει πώς να το πει στον Νικόλα. H Ελένη συζητάει ώριμα με τη μητέρα της για το πώς θα είναι στο εξής η σχέση της με τον Τίμο.

Δείτε το τρέιλερ

https://www.youtube.com/watch?v=zB_2QlxXgTQ&ab_channel=StarTvGreece

Δείτε sneak preview (1)

https://www.youtube.com/watch?v=Xw1_Hfm1j-0&ab_channel=StarTvGreece

Δείτε sneak preview(2)

https://www.youtube.com/watch?v=EnTRVlQTXRc&ab_channel=StarTvGreece