You are currently viewing Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Σύλβια βλέπει τον άντρα της να έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Φιλιώ

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Σύλβια βλέπει τον άντρα της να έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Φιλιώ

Στο επόμενο επεισόδιο, το 88ο, της σειράς “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” που θα προβληθεί την Τετάρτη 11/1, θα δούμε πως η Φιλιώ ενημερώνεται από τον Σώτο και μαζί προσπαθούν να βρουν λύση, για να σταματήσει η βεντέτα…

Ο Κανέλλος συλλαμβάνει τον Πετράν με πλαστά χρήματα στην τσάντα του και ο μικρός Μπομπότης γίνεται έξαλλος, αφού είναι σίγουρος πως ο Παναγής τού την έχει στήσει. Τα νέα μαθαίνονται γρήγορα, η Φιλιώ ενημερώνεται από τον Σώτο και μαζί προσπαθούν να βρουν λύση, για να σταματήσει η βεντέτα για τα μάτια της γιατρέσσας, πριν γίνει κανένα κακό. Μη γίνει κάνα κακό φοβάται και η Σύλβια όμως, που βλέπει τον άντρα της να έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Φιλιώ.

Η Κατερίνα είναι πυρ και μανία με την παγίδα που έστησε ο Παναγής, αλλά όταν καταλαβαίνει πως ο δασονόμος δεν σκοπεύει να κάνει πίσω, αποφασίζει να αναλάβει η ίδια δράση και να εκβιάσει τον Πετράν για να φύγει. Κι ενώ η Μάρμω έχει αμφιβολίες για το ποιος σκότωσε, τελικά, τον Ζάχο, ο Εγκέφαλος συνεχίζει τα σχέδιά του, και όλα βαίνουν καλώς εναντίον των Πλατανιωτών, και πιο συγκεκριμένα του Θοδωρή, που ετοιμάζεται για εγκαίνια. Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr.  

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Παναγής έχει μια περίεργη ιδέα που ανησυχεί την Κατερίνα και τη Φιλιώ, αλλά εκείνος κρύβει λόγια, και όχι μόνο. Ο Ηλίας κάνει εμφάνιση με νέο λουκ και ύφος, αγκαζέ με τη Βαλέρια, αλλά το χωριό δεν φαίνεται να τον παίρνει στα σοβαρά.