You are currently viewing Έρωτας φυγάς: Ο Στέφανος και ο Νικόλας μαθαίνουν ποιός έκοψε τα φρένα του Μάρκου

Έρωτας φυγάς: Ο Στέφανος και ο Νικόλας μαθαίνουν ποιός έκοψε τα φρένα του Μάρκου

Στο επόμενο επεισόδιο, το 72ο, της σειράς “Έρωτας φυγάς”, που θα προβληθεί την Τετάρτη 11/1, θα δούμε πως έρχεται στο Κιάρι η μητέρα της Ευγενίας να τη δει και να μιλήσουνε για τον Μάρκο.

Ο Στέφανος και η Μαργέτα γλιτώνουν παρά τρίχα τις σφαίρες που έριξε άγνωστος με καραμπίνα. Ο Στέφανος τρέχει να δει ποιος είναι αλλά δεν τον προλαβαίνει. Η Μαργέτα πάει να βρει τον Ιάσωνα και τον κατηγορεί πως ήταν οργανωμένο από αυτόν. Έρχεται στο Κιάρι η μητέρα της Ευγενίας να τη δει και να μιλήσουνε για τον Μάρκο. Η Στέλλα καταφέρνει να κατηγορήσει την Αναστασία κι έτσι η Αλεξάνδρα την απολύει και τη θέση της νταντάς παίρνει η Στέλλα.

Στο αρχοντικό υποδέχονται τον Ιάσωνα θριαμβευτικά για την πρώτη νίκη της ομάδας με πρόεδρο τον ίδιο. Ο Στέφανος και ο Νικόλας μαθαίνουν πως τα φρένα του Μάρκου έκοψε ο Παύλος, ο φύλακας που είχε βάρδια εκείνο το βράδυ. Ο Στέφανος τον απειλεί πώς ή θα του αποκαλύψει ποιος τον έβαλε να το κάνει ή θα τον παραδώσει στην χωροφυλακή. Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr.  

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Ευγενία συναντιέται με την Αλεξάνδρα. Και αυτή την πείθει πως δεν έχει τίποτε με τον Μάρκο. Η Ευγενία της λέει χαρούμενη πως το ίδιο της είπε κι ο Μάρκος. Η Αλεξάνδρα πικραίνεται απ’ την απάντηση κι από αντίδραση έρχεται πιο κοντά στον Ιάσωνα.