You are currently viewing Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Χρύσα έχει αποφασίσει να κάνει κρυφά το τεστ DNA

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Χρύσα έχει αποφασίσει να κάνει κρυφά το τεστ DNA

Στο επόμενο επεισόδιο, το 84ο, της σειράς “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” που θα προβληθεί την Πέμπτη 5/1, θα δούμε πως η Σύλβια προσπαθεί μάταια να επικοινωνήσει με την ψυχή του Ζάχου και να καθαρίσει την αρνητική ενέργεια του πανδοχείου.

Της κακομοίρας γίνεται στον Πλάτανο, αφού σε λίγο οι ύποπτοι για τον φόνο του Ζάχου δεν θα χωράνε στο τμήμα. Η Καλλιόπη είναι έξαλλη που ο Κανέλλος συνεχίζει απτόητος τις συλλήψεις, ενώ ο Παναγής είναι αποφασισμένος να αποδείξει σε όλους πως ο Πετράν είναι ένοχος για τον φόνο. Ο Τζώρτζης ζει το δικό του δράμα, αφού το ένστικτό του λέει πως η Χρύσα έχει διαλέξει τον Κανέλλο, την ώρα που η Χρύσα έχει αποφασίσει να κάνει κρυφά το τεστ DNA.

Η Βαλέρια πιστεύει ότι ο Ανδρέου είναι πίσω απ’ όλα όσα συμβαίνουν, ενώ η Σύλβια προσπαθεί μάταια να επικοινωνήσει με την ψυχή του Ζάχου και να καθαρίσει την αρνητική ενέργεια του πανδοχείου. Τι «στροφή» αποφασίζει να κάνει ο Ηλίας και τι απόφαση παίρνει ο νέος πρόεδρος του χωριού, που δεν θα αρέσει καθόλου στη Βαλέρια; Τι δουλειά έχει στον Πλάτανο μια άγνωστη; Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr. 

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Σώτος έχει γίνει πρόεδρος με το ζόρι, ο Χαραλάμπης με τον Ηλία είναι υπό κράτηση, ενώ η αστυνομική αρχή του τόπου ετοιμάζεται να συλλάβει και τον Θύμιο.