You are currently viewing ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Ο Στέφανος καταστρώνει ένα σχέδιο για να πάρει την Κάτια (τρέιλερ+sneak preview)

ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Ο Στέφανος καταστρώνει ένα σχέδιο για να πάρει την Κάτια (τρέιλερ+sneak preview)

Στο σημερινό επεισόδιο, το 141ο,της αγαπημένης σειράς “ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ” , θα δούμε πως η Λίζα επισκέπτεται τη Μάνια στην κλινική και προσπαθεί να μάθει αν υποψιάζονται κάποιον για το ατύχημα.

Η Φωτεινή εξομολογείται στον Μιχάλη και στον Ευθύμη τους φόβους της, σχετικά με το ατύχημα. Οι εξετάσεις δείχνουν ότι η Μάνια έχει ένα κάταγμα στα πλευρά. Ο Μιχάλης βρίσκεται στο πλάι της και τη φροντίζει και εκείνη εκμεταλλεύεται αυτή την ευκαιρία για να τον πλησιάσει. Ο Τίμος εγκαθιστά στον υπολογιστή της Σύλβιας ένα πρόγραμμα που θα τον  βοηθήσει να βρει τα στοιχεία που χρειάζεται για να αποδείξει την αθωότητά του.

Ο Στέφανος με τον Θάνο καταστρώνουν ένα σχέδιο για να πάρουν την Κάτια από το σπίτι του Σπύρου, ο οποίος στο μεταξύ της βάζει συνεχώς εμπόδια στην προσπάθειά της να θυμηθεί ποια είναι. Η Λίζα επισκέπτεται τη Μάνια στην κλινική και προσπαθεί να μάθει αν υποψιάζονται κάποιον για το ατύχημα. Η Δέσποινα αισθάνεται οίκτο για τη Σύλβια, ενώ ο Ευθύμης ανακοινώνει στον Τίμο ότι έχει βρει πολλά στοιχεία στον υπολογιστή της και πως πολύ σύντομα θα του δώσει τις αποδείξεις που του χρειάζονται… Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr. 

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως  ο Τίμος πιστεύει πως η Δέσποινα τον έχει απατήσει με τον Κυριάκο και τσακώνεται άσχημα μαζί της. Ο Χάρης ετοιμάζει ένα δείπνο για την Ελένη και περνούν ένα όμορφο βράδυ μαζί με τη Βασιλική.

Δείτε το τρέιλερ 

https://www.youtube.com/watch?v=izhU0LwSAwg

 

Δείτε sneak preview(1)

https://youtu.be/p5nmAyq36EY

Δείτε sneak preview(2)

https://youtu.be/KqffRKZ9PqE