You are currently viewing ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Το σχέδιο του Στέφανου ανατρέπεται από ένα αινιγματικό τηλεφώνημα

ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Το σχέδιο του Στέφανου ανατρέπεται από ένα αινιγματικό τηλεφώνημα

Στο επόμενο επεισόδιο, το 127ο,της αγαπημένης σειράς “ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ” που θα προβληθεί την Τρίτη 13/12, θα δούμε πως μια συζήτηση ανάμεσα στη Δέσποινα και τον Τίμο αποδεικνύει ότι διατηρούν ακόμα αισθήματα ο ένας για τον άλλο.

Ο Στέφανος συμπαραστέκεται στη Φωτεινή για το χωρισμό της από τον Μιχάλη. Ο Μιχάλης μετακομίζει πάλι στο πατρικό του σπίτι και ανακοινώνει στους γονείς του ότι χώρισε με τη Φωτεινή. Μια συζήτηση ανάμεσα στη Δέσποινα και τον Τίμο αποδεικνύει ότι διατηρούν ακόμα αισθήματα ο ένας για τον άλλο. Η Μάνια εξομολογείται στον Ευθύμη ότι αυτή και ο Μιχάλης φιλήθηκαν. Η Φωτεινή νιώθει πολύ άσχημα και δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτό που συνέβη ανάμεσα στη Μάνια και τον Μιχάλη.

Ο Στέφανος λέει στον αδελφό του ότι ο ίδιος επιθυμεί να τα ξαναβρούν με τη Φωτεινή. Ο Χρόνης και η Βασιλική σχεδιάζουν να κάνουν τον Χάρη και την Ελένη να παραδεχθούν τη σχέση τους. Ο Νικόλας και η Κάτια έχουν μια δύσκολη συνάντηση. Η Λίζα προσπαθεί να προτρέψει τη Μάνια να διεκδικήσει τον Μιχάλη. Η επιτυχημένη πορεία των σχεδίων που έθεσε σε εφαρμογή ο Στέφανος για να εκδικηθεί τον αδελφό του ανατρέπεται από ένα αινιγματικό τηλεφώνημα…Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Τίμος και ο Ευθύμης κανονίζουν τις λεπτομέρειες για τη συνάντηση τους με τον Φειδία. Η Κλειώ πιέζει τον Πέτρο να δεχτεί την πρόταση του νέου του προπονητή, αλλά εκείνος έχει κάποιους ενδοιασμούς.