You are currently viewing O Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία αποφασισμένη να βρει μια λύση για την κατάστασή της (sneak preview+τρέιλερ)

O Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία αποφασισμένη να βρει μια λύση για την κατάστασή της (sneak preview+τρέιλερ)

Στο επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, το 46ο,“Ο Παράδεισος των κυρίων”, που θα προβληθεί την Τρίτη 6/12, θα δούμε πως ο Μάρκος δεν πιστεύει αυτό που γίνεται με την οικογένεια Μπουραντά…

Ο Μάρκος κεραυνοβολείται απ’ την ανακοίνωση του Χριστόφορου, ότι τα παιδιά θα κάνουν αρραβώνα τελικά. Εκεί που πίστευε ότι έχει με το μέρος του, τουλάχιστον τον Μπουραντά, βλέπει ότι πλέον, είναι ο μόνος που δε θέλει αυτή την ένωση… Η Αμαλία αποφασισμένη να βρει μια λύση για την κατάστασή της, επισκέπτεται για άλλη μία φορά την οικία Βασιλείου για να συναντήσει τον Πάρη… Θα βρει το κουράγιο να του πει όλη την αλήθεια ή θα για ακόμη μια φορά θα επιλέξει να το αντιμετωπίσει μόνη της; Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Ντίνος ψάχνει λύσεις για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και παίρνει μια απόφαση που θα δυσαρεστήσει πολλούς. Η Αμαλία προσπαθεί να αποφασίσει τι θα κάνει με το αγέννητο μωρό της και η Όλγα προσπαθεί να της δείξει τον δρόμο που η ίδια πιστεύει ότι είναι ο σωστός.

Δείτε το τρέιλερ

Δείτε sneak preview