You are currently viewing ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Ένας φόνος αλλάζει για πάντα τις ζωές κάποιων

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: Ένας φόνος αλλάζει για πάντα τις ζωές κάποιων

Σήμερα στην πρεμιέρα του Τατουάζ, ο Νικόλας θα ακολουθήσει με φουσκωτό τους ανθρώπους που απήγαγαν την Άννα. Το ίδιο θα κάνει και ο Άλεξ άλλα με το ελικόπτερο. Προσπαθεί να μη χάσει τα ίχνη τους. Μόλις αντιληφθεί πως η ζωή της Άννας βρίσκεται σε κίνδυνο, τολμά να κάνει την επόμενη κίνησή, δίχως να σκεφτεί τις συνέπειες.

Μια αποκάλυψη θα αναγκάσει την Τατιάνα να ξεκόψει για πάντα με τον Τόνυ και δεν αλλάζει γνώμη. Ο Θεοχάρης είναι έξαλλος με όλους και κυρίως με την Αμαλία και τη Βέρα που του έκρυβαν την αλήθεια τόσο καιρό. Ο Ορφέας θα καταλάβει το λάθος που έχει κάνει με την Ελένη και αντιλαμβάνεται πως ο δρόμος της παράνοιας δεν έχει γυρισμό.

Ο Άλεξ με αυτό που έκανε έχει βάλει σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή της Άννας, καθώς και τη δική του και ετοιμάζεται να παίξει το τελευταίο χαρτί. Η Τατιάνα δε θα δεχτεί να ακούσει τις δικαιολογίες που θα τις πει ο Τόνυ.

Ο Στέφανος στα Μετέωρα μαθαίνει πως η εξαφάνιση της Αλκυόνης οφείλεται σε κάποιον άλλο λόγο και δέχεται πως έχει χάσει το παιδί για πάντα. Από την άλλη η Όλγα προσπαθεί να του συμπαρασταθεί.

Η Τόνια, είναι σχεδόν σίγουρη πως ο Ορφέας είναι ο «Γενάρης» και θέλει να δώσει στην Τατιάνα όλα τα στοιχεία που έχει βρει.

Ένα μήνα μετά.. κάποιες σχέσεις χαλάνε και κάποιες άλλες ισχυροποιούνται ακόμα πιο πολύ, με έναν γάμο!

Μια τραγική ανακάλυψη θα οπλίσει το χέρι μιας ηρωίδας! Ένας φόνος αλλάζει για πάντα τη ζωή της και τις ζωές όσων είναι κοντά της.