You are currently viewing «Αυτή η νύχτα μένει»: Η αποκάλυψη για τον γιο της Διαμαντώς, κλονίζει τη Νίτσα

«Αυτή η νύχτα μένει»: Η αποκάλυψη για τον γιο της Διαμαντώς, κλονίζει τη Νίτσα

Στο επόμενο επεισόδιο, το 21ο, της σειράς “Αυτή η νύχτα μένει” που θα προβληθεί την Τετάρτη 30/11, θα δούμε πως ο Χρήστος  νιώθει για πρώτη φορά τη νίκη να πλησιάζει και δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά.

Μετά τη σύλληψη του Στρατή το κλίμα στο μαγαζί είναι βαρύ. Η Διαμάντω αποφασίζει να αναλάβει τα ηνία για χάρη του, ενώ η αποκάλυψη για τον γιο της κλονίζει τη Νίτσα. Στο μεταξύ ο Σταύρος προσπαθεί να προσεγγίσει τη Ζέτα. Ο Χρήστος από την άλλη νιώθει για πρώτη φορά τη νίκη να πλησιάζει και δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά. Ο Στέλιος γνωρίζοντας πια την εμπλοκή του γιου του προσπαθεί να τον αποφύγει, ενώ ο Μίλτος παίρνει μια δραματική απόφαση για τη ζωή του.

Παράλληλα η Εύη συνεχίζει να σκαλίζει το παρελθόν της Μαρίνας εξοργίζοντας τη Φωτεινή. Καθώς οι άνθρωποι του μαγαζιού αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, ο Χρήστος μαθαίνει την αλήθεια, ενώ η ασφυκτική πίεση του Αλέξανδρου σπάει το Στρατή και τον οδηγεί σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση…  για τη Μαρίνα. Δείτε τα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Χρήστος  ετοιμάζει μια έκπληξη για την οικογένειά του που θα αλλάξει το μέλλον όλων, ο Στρατής βρίσκεται για πρώτη φορά στα χέρια του… Ο Στέλιος ψάχνει να βρει τον Χρήστο για να του ανακοινώσει τη σύλληψη, ενώ ο Γιώργης φέρνει τον Μίλτο στο σπίτι του και περιποιείται τις πληγές του.