You are currently viewing Η δική μας οικογένεια: Η Μυρτώ και ο Παύλος πέφτουν θύματα απαγωγής στη θέση της Αλεξάνδρας

Η δική μας οικογένεια: Η Μυρτώ και ο Παύλος πέφτουν θύματα απαγωγής στη θέση της Αλεξάνδρας

Στο επόμενο επεισόδιο, το 38ο, της σειράς “Η δική μας οικογένεια” που θα προβληθεί τη Τετάρτη 23/11, θα δούμε πως ο Στέφανος και ο Ορέστης μαθαίνουν ότι θα τρέχουν και οι δύο στους αγώνες και ένας νέος μεγάλος ανταγωνισμός ξεκινάει.

Μετά τον καβγά ο Δημήτρης παίρνει το μέρος της Αγγελικής και η Μάρθα πείθει την Ειρήνη να φύγουν από το σπίτι για να τον κάνουν να τρέξει από πίσω τους. Ο Στέφανος και ο Ορέστης μαθαίνουν ότι θα τρέχουν και οι δύο στους αγώνες και ένας νέος μεγάλος ανταγωνισμός ξεκινάει. Η Μυρτώ και ο Παύλος πέφτουν θύματα απαγωγής στη θέση της Αλεξάνδρας, που βρίσκεται στη φυλακή. Ένα θυμωμένο ποστ της Καίτης θα προκαλέσει ρήξη στη σχέση της με τη Φανή. Ο Αντρέας συνοδεύει τη Φωτεινή στο τμήμα για να δει τη μαμά της και οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά… Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Δημήτρης προσπαθεί να μαζέψει τα “κομμάτια” της εταιρίας, μετά την κλοπή των σχεδίων από τον ανταγωνιστή του, αλλά είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από όλο αυτό. Όπως αποφασισμένη είναι και η Μάρθα, να περάσει το δικό της, στην οικογένεια Μακρή.