You are currently viewing Έρωτας φυγάς: Η Ελπίδα δολοπλοκεί, πάλι, εναντίον της Αλεξάνδρας

Έρωτας φυγάς: Η Ελπίδα δολοπλοκεί, πάλι, εναντίον της Αλεξάνδρας

Στο επόμενο επεισόδιο, το 47ο, της σειράς “Έρωτας φυγάς”, που θα προβληθεί την Τετάρτη 23/11, θα δούμε πως ο Ιάσονας από φόβο μην πάρει η Αλεξάνδρα το παιδί και φύγει κανονίζει να προσλάβει νταντά.

Η Ελπίδα προσεγγίζει την Αλεξάνδρα, ώστε να μπορέσει να την χειριστεί και να της δημιουργήσει προβλήματα. Πηγαίνουν βόλτα με το αυτοκίνητο και αυτό μένει στον δρόμο. Τυχαία περνά ο Μάρκος και τις βοηθά. Η Ελπίδα διαστρεβλώνει τα γεγονότα, όταν τα αφηγείται στην Μαργέτα. Ο Ιάσονας από φόβο μην πάρει η Αλεξάνδρα το παιδί και φύγει κανονίζει να προσλάβει νταντά. Αυτό δημιουργεί μεγάλη σύγκρουση στο ζευγάρι. Την επόμενη μέρα η Αλεξάνδρα παίρνει το παιδί και φεύγει…Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Στρατής και η Γεωργία μαζεύουν τα πράγματά τους, για να φύγουν από το αρχοντικό. Δημοσιεύονται στην εφημερίδα τα νέα για τη δολοφονία του Μήτσου. Η Ελπίδα προσπαθεί να πλησιάσει τη Αλεξάνδρα. Ο Μάρκος στέλνει λουλούδια στον Ιάσονα για να τον συγχαρεί για την εκλογή του.