You are currently viewing Η δική μας οικογένεια: Η Νεφέλη κι ο Ορέστης βλέπουν την Αγγελική με τον Διονύση να φιλιούνται στο αυτοκίνητο

Η δική μας οικογένεια: Η Νεφέλη κι ο Ορέστης βλέπουν την Αγγελική με τον Διονύση να φιλιούνται στο αυτοκίνητο

Στο επόμενο επεισόδιο, που θα προβληθεί τη Τρίτη 15/11, θα δούμε πως ο Παύλος, χρησιμοποιεί όλα τα πιθανά μέσα για να καταλάβει αν η πρώην γυναίκα του, Αλεξάνδρα, που κατέφτασε από τη Θεσσαλονίκη και ζητάει τη βοήθειά του, λέει την αλήθεια.

Η Σταυρούλα εμφανίζεται ως Αγγελική Σαμοΐλη στη DavMak για να πάρει τα δεύτερα κλειδιά του σπιτιού από τη Μυρτώ που υποτίθεται ότι είναι η αδερφή της. Δυστυχώς πέφτει πάνω στο Δημήτρη που νομίζει ότι την έστειλε ο εκδότης της για να τον κατασκοπεύσει. Κι ενώ η Σταυρούλα γλιτώνει την αποκάλυψη της πραγματικής της ταυτότητας, η Νεφέλη κι ο Ορέστης βλέπουν την Αγγελική με τον Διονύση να φιλιούνται στο αυτοκίνητο και ανακαλύπτουν τη σχέση τους.

Ο Παύλος απ’ την άλλη, χρησιμοποιεί όλα τα πιθανά μέσα για να καταλάβει αν η πρώην γυναίκα του, Αλεξάνδρα, που κατέφτασε από τη Θεσσαλονίκη και ζητάει τη βοήθειά του, λέει την αλήθεια. Η Φωτεινή δεν έχει χαρεί καθόλου με την επιστροφή της μητέρας της αλλά ούτε κι ο Αντρέας δείχνει να μπορεί να δεχτεί τον Δημήτρη ως κηδεμόνα. Και οι εντάσεις μεταξύ τους συνεχίζονται… Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως μια ακόμα αποκάλυψη έρχεται να αναστατώσει τον Παύλο: η Αλεξάνδρα του ανακοινώνει ότι ήρθε από Θεσσαλονίκη με σκοπό να μείνει μαζί του! Ένα όμως τηλεφώνημα, θα δείξει ότι ο σκοπός του ταξιδιού της, κρύβει κάτι το ύποπτο. Η Νεφέλη με τον Ορέστη, τώρα, θα είναι “μάρτυρες” ενός ερωτικού ραντεβού… και γνωρίζουν πολύ καλά το ζευγάρι που αγκαλιάζεται στο αυτοκίνητο.