You are currently viewing O Παράδεισος των κυριών: Ο δολοφόνος του Αριστείδη σχεδιάζει την φυγή του στο εξωτερικό

O Παράδεισος των κυριών: Ο δολοφόνος του Αριστείδη σχεδιάζει την φυγή του στο εξωτερικό

Στο επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, που θα προβληθεί την Τρίτη 15/11, θα δούμε πως η συνάντηση του Ντίνου με τον Πάρη θα προκαλέσει στην Αμαλία νέες ανησυχίες.

Το ατύχημα της Όλγας θα φέρει κοντά δύο ανθρώπους πολύ διαφορετικούς μεταξύ τους ενώ η συνάντηση του Ντίνου με τον Πάρη θα προκαλέσει στην Αμαλία νέες ανησυχίες. Η μυστηριώδης χρηματική ανάληψη που έγινε από τον λογαριασμό των Παπακώστα-Γερακά θα φέρει στο φως ένα μυστικό που φαίνεται πως θα ανατρέψει τα δεδομένα, την ώρα που ο δολοφόνος του Αριστείδη σχεδιάζει την φυγή του στο εξωτερικό. Θα καταφέρει να βγει από τη χώρα ή θα τον προλάβει η αστυνομία; Ποια είναι η συνταρακτική αποκάλυψη που θα γίνει στην οικογένεια Μπουραντά; Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Ντίνος προσπαθεί να πάρει απαντήσεις από τη Μιράντα για τη σχέση της με τον Θανάση. Η Μιράντα κρύβει τα σημάδια της κακοποίησης και επιστέφει στη δουλειά, αλλά ένα έμπειρο μάτι θα τα εντοπίσει. Τα προβλήματα στον γάμο του Μάρκου φουντώνουν και η Πιπίτσα αναγκάζεται να τον εκβιάσει με τρόπο που τον εξοργίζει.