You are currently viewing ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Ο Θέμης ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τη γυναίκα του

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Ο Θέμης ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τη γυναίκα του

Στο επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, που θα προβληθεί την Tετάρτη 9/11, θα δούμε πως o Μανόλης με την Ευτυχία ανησυχούν για το μέλλον της κόρης τους και θέλουν να την προστατέψουν.

Ο Πέτρος μένει στο σπίτι του Γιώργου και του Σταυρίνου και προσπαθεί να τους βοηθήσει με τα σχέδια του πρώτου. Η Ελισάβετ ζητάει συγχώρεση από την Ηγουμένη γιατί καταλαβαίνει ότι την έφερε σε δύσκολη θέση. Ο Θέμης ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τη γυναίκα του. Ο Παράσχος παίζει ένα παιχνίδι σε διπλό ταμπλό με τον Θέμη και την Αγγελική.

Η Αλεξία στενοχωριέται με το διαζύγιο των γονιών της και ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τον Πέτρο και την Ελισάβετ. Ο Μανόλης με την Ευτυχία ανησυχούν για το μέλλον της κόρης τους και θέλουν να την προστατέψουν. Ο Λευτέρης ετοιμάζει τη διαθήκη του. Η Πολυξένη δεν ενθουσιάζεται με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα. Ο Θέμης ανακαλύπτει μια φωτογραφία που του δημιουργεί υποψίες για τη γυναίκα του. Δείτε όλα τα επεισόδια στο thess24.gr

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως o Σταυρίνος προσπαθεί να καταλάβει τα σχέδια του αδελφού του για εκείνον. Ο Πέτρος καταφέρνει να μπει νύχτα στο μοναστήρι και να προσεγγίσει την Ελισάβετ. Εκείνη θα νιώσει ξανά πως κινδυνεύει η κουρά της και πρέπει να αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις της Ηγουμένης.