You are currently viewing Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Σύλβια αποφασίζει να διεκδικήσει τον Σώτο

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Σύλβια αποφασίζει να διεκδικήσει τον Σώτο

Στο επόμενο επεισόδιο 49ο, που θα προβληθεί την Πέμπτη 10/11, θα δούμε πως ο Πετράν,  έχει αποφασίσει να πάρει την Κατερίνα για μίνι απόδραση στην Αθήνα, αλλά «σκοντάφτει» στην Τούλα.

Σήμερα γάμος γίνεται, και η Φιλιώ είναι αποφασισμένη να δει τον Ηλία να παντρεύεται, για να βάλει τελεία και παύλα σε ό,τι είχαν οι δυο τους. Ο Σώτος, πάλι, είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει να κάνει πισωγύρισμα, όσο κι αν προσπαθούν ο παπάς με τον Θύμιο να την πείσουν να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον μπακάλη.

Ο Κανέλλος ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να ρίξει τον Τζώρτζη στα μάτια της Χρύσας και αποφασίζει να οργανώσει ψεύτικη ληστεία με τη βοήθεια μιας… κότας, ενώ η Σύλβια αποφασίζει να διεκδικήσει τον Σώτο. Ο Πετράν, πάλι, έχει αποφασίσει να πάρει την Κατερίνα για μίνι απόδραση στην Αθήνα, αλλά «σκοντάφτει» στην Τούλα. Παρά τις αντιρρήσεις του χωριού και τις προσπάθειες της Ζαφείρως να εμποδίσει τον γάμο, η Βαλέρια γίνεται κυρία Μαργαρίτη κι έχει… πολύ μεγάλα σχέδια για τον Πλάτανο. Δείτε όλα τα επεισόδια.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως όσο η Βαλέρια και ο Ηλίας ετοιμάζονται για τον γάμο, ο παπάς και η Καλλιόπη ετοιμάζονται να φουντάρουν και μόνο στην ιδέα. Η Κατερίνα είναι έξαλλη με τον Παναγή, την ώρα που ο Πετράν είναι παραπάνω από πρόθυμος να την ηρεμήσει και της προτείνει να πάνε μαζί στην Αθήνα. Ο Κανέλλος, πάλι, είναι έξαλλος με τον Τζώρτζη, αφού μαθαίνει πως κι αυτός έκλεψε στο τεστ της Τούλας.