You are currently viewing O Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος μαθαίνει ποιά είναι η κρυφή του θαυμάστρια

O Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος μαθαίνει ποιά είναι η κρυφή του θαυμάστρια

Στο επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, που θα προβληθεί την Πέμπτη 3/11, θα δούμε πως η σύλληψη του Θανάση φέρνει το τέλος στην εγκληματική του δράση…

Η επίσκεψη του Σωτήρη στο σπίτι της Ματούλας επιφυλάσσει εκπλήξεις και στους δύο, την ώρα που η παρουσία της Δάφνης στον Παράδεισο θα ταράξει την Γεωργία όσο τίποτε άλλο. Παράλληλα, οι πιέσεις του Χριστόφορου και της Βικτώριας για να μάθουν τον λόγο που διαλύθηκε ο αρραβώνας, αναγκάζουν την Αμαλία να φανεί αποφασιστική. Τι στάση κρατά ο Ντίνος μετά την αποκάλυψη της Ζηνοβίας σχετικά με τα αισθήματα της Μιράντας; Η σύλληψη του Θανάση φέρνει το τέλος στην εγκληματική του δράση ή ανοίγει τον ασκό του Αιόλου που θα συμπαρασύρει κι άλλους στην καταστροφή; Ποιο είναι το νέο που έρχεται να συνταράξει για ακόμη μια φορά τη ζωή του Παπακώστα; Δείτε περισσότερα spoilers.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Σωτήρης μαθαίνει για την απόπειρα δολοφονίας του Πάρη και προσπαθεί να λύσει το μυστήριο, ενώ  Το ενδιαφέρον του Άγη για τη Γεωργία φουντώνει τη ζήλια της Δάφνης και η Αμαλία συμμαχεί με τον Πάρη για έναν κοινό σκοπό.