You are currently viewing ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Ο Λευτέρης δυσκολεύεται να αποδεχτεί τον νέο τρόπο ζωής του

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Ο Λευτέρης δυσκολεύεται να αποδεχτεί τον νέο τρόπο ζωής του

Στο επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, που θα προβληθεί την  Κυριακή 30/10, θα δούμε πως ο Σαράντος παγιδεύει τον Μήτσο ζητώντας του να ομολογήσει το σκηνικό που του έστησαν με τον Μπόγρη.

Ο Θέμης επισκέπτεται το μοναστήρι και ζητάει από την Ηγουμένη να αποδεσμεύσει τον Πέτρο από τις εργασίες.  Ο Λευτέρης δυσκολεύεται να αποδεχτεί τον νέο τρόπο ζωής του μετά την περιπέτεια της υγείας του. Ο Σαράντος παγιδεύει τον Μήτσο ζητώντας του να ομολογήσει το σκηνικό που του έστησαν με τον Μπόγρη. Η Αλεξία αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Αγγελική ότι ο Καστρινός βρίσκεται στην Γερακιανή. Μία έκπληξη περιμένει την Ευτυχία.  Ο Πέτρος και ο Γεράσιμος έρχονται σε ρήξη. Ο Βίκος στήνει ενέδρα στον Θέμη. Δείτε περισσότερα spoilers.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Πέτρος βρίσκεται στο νοσοκομείο με τον Λευτέρη και προσπαθεί και πάλι να προσεγγίσει την Ελισάβετ. Η ξαφνική εμφάνιση του Θέμη φέρνει μεγάλη ένταση. Η Αλεξία συνεχίζει να ανησυχεί για τη μητέρα της αλλά και για τις πρωτοβουλίες του πατέρα της. Μια κίνηση του Πέτρου προς την Ελισάβετ προκαλεί μια απρόσμενη αντίδραση.