You are currently viewing Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Φιλιώ λέει το «ναι» στον γάμο με τον Σώτο

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Φιλιώ λέει το «ναι» στον γάμο με τον Σώτο

Στο επόμενο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Δευτέρα 31/10, θα δούμε πως ο παπάς έχει μοιράσει γαμπρούς και νύφες στα Πλατανιωτάκια, που το φυσάνε και δεν κρυώνει.

Η Καλλιόπη δεν πιστεύει με τίποτα πως ο Ηλίας έχει πάθει καρδιακό, ευτυχώς όμως ο Χαραλάμπης αποφασίζει να μην ακούσει την… «τζουτζούκα» και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, φωνάζοντας την Κατερίνα για βοήθεια. Ο παπάς έχει μοιράσει γαμπρούς και νύφες στα Πλατανιωτάκια, που το φυσάνε και δεν κρυώνει. Ένα προξενιό εκκρεμεί μόνο, του Σώτου, αλλά η Σύλβια πετά την μπάλα στο γήπεδο της Φιλιώς.

Ο δασονόμος μας παρακολουθεί τον Πετράν και ανακαλύπτει πως συνεργάζεται με τη Βαλέρια. Κι ενώ οι δικαιολογίες του δεν πείθουν τον Παναγή, η Κατερίνα, από την άλλη, φαίνεται πως του έχει πια τυφλή εμπιστοσύνη. Την ίδια ώρα, η Φιλιώ λέει το «ναι» στον γάμο με τον Σώτο, φέρνοντας ανακούφιση σε όλους εκτός από τη Σύλβια. Δείτε περισσότερα spoilers.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Κανέλλος έχει πιάσει πάτο στα μάτια της Χρύσας και δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα, ο Παναγής πάλι δεν μπορεί να χωνέψει ότι η Κατερίνα κοιμήθηκε στο ίδιο κρεβάτι με τον Πετράν σαν να μην τρέχει τίποτα.