You are currently viewing Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Βαλέρια αποκαλύπτει στον Πετράν ότι ξέρει το μυστικό του

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Βαλέρια αποκαλύπτει στον Πετράν ότι ξέρει το μυστικό του

Στο επόμενο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Τρίτη 25/10, θα δούμε πως ο Ηλίας αρνείται να αφήσει τον Σίμο να μπει συμπαραγωγός στο μιούζικαλ…

Η Βαλέρια βάζει σε σειρά τα στοιχεία που έχει και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Πετράν έκλεψε το πολύτιμο Φαμπερζέ από την Ιταλία. Ο Ηλίας αρνείται να αφήσει τον Σίμο να μπει συμπαραγωγός στο μιούζικαλ, αλλά μια επίσκεψη της Αγγέλας, που ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα, τον αναγκάζει να αλλάξει γνώμη. Η ατμόσφαιρα είναι βαριά μετά την ήττα της Κατερίνας, αφού τα ξαδερφάκια μας έχουν μείνει ταπί, ενώ η Ζαφείρω, έξαλλη με τον εκβιασμό της Καλλιόπης, περνάει στην αντεπίθεση και είναι γεμάτη ιδέες. Η Φιλιώ υποψιάζεται πως ο Ηλίας κάτι της κρύβει, ενώ η Βαλέρια αποκαλύπτει στον Πετράν ότι ξέρει το μυστικό του. Την ίδια ώρα, ο Βλάσης επισκέπτεται τον Κανέλλο, ανακοινώνοντάς του ότι ο Πλάτανος μπαίνει… στον γύψο!

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως  η Καλλιόπη μαθαίνει το μυστικό του Ηλία και αναλαμβάνει να βάλει τη Ζαφείρω στη θέση της μ’ έναν παραδοσιακό πλατανιώτικο εκβιασμό, ενώ η Χρύσα τα λέει έξω απ’ τα δόντια στους δύο υποψήφιους πατεράδες.