You are currently viewing Το Ρουκ Ζουκ επιστρέφει με την προσθήκη ενός 4ου γύρου

Το Ρουκ Ζουκ επιστρέφει με την προσθήκη ενός 4ου γύρου

Το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, επιστρέφει από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου. Η Ζέτα Μακρυπούλια μας περιμένει και φέτος για να ζήσουμε ξανά, τις πιο fun και απολαυστικές ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ στιγμές με τις πιο ευφάνταστες ομάδες και αντιδράσεις.

Εκτός από τους τρεις γύρους που ξέραμε μέχρι τώρα, προστίθεται και ένας τέταρτος. Διαβάστε τον αναλυτικά:

4ος Γύρος: ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ Tablet War:

Άλλο ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι στο ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ αυτής της σεζόν! Είναι η τελευταία ευκαιρία για τις ομάδες να ανατρέψουν το σκορ. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους γύρους στο Tablet War παίζει πρώτη η ομάδα η οποία, προηγείται στους πόντους!

Οι παίκτες που είναι η σειρά τους να βρεθούν στην θέση του αρχηγού φορούν κράνη που πάνω τους έχουν ενσωματωμένο ένα tablet.  Σε αυτό εμφανίζονται 2 γράμματα τα οποία είναι τα αρχικά ενός πακέτου λέξεων. Ο αρχηγός της ομάδας που προηγείται, επιλέγει γράμμα. Οι υπόλοιποι 4 παίκτες ΔΕΝ βάζουν ακουστικά.

Ο πρώτος παίκτης που είναι μπροστά στον αρχηγό, καλείται να περιγράψει τη λέξη που βλέπει στο tablet, έχοντας πάντα τους κανόνες του ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ στο μυαλό του. Δεν χρησιμοποιήσει ομόρριζες λέξεις ή λέξεις με την ίδια σημασία στα αγγλικά κλπ καθώς τότε χτυπάει το buzzer και η διαδικασία τελειώνει.

Ο αρχηγός εάν δεν βρίσκει τη λέξη έχει το δικαίωμα να αλλάξει συμπαίκτη όσες φορές επιθυμεί.  Εάν ο αρχηγός βρει την λέξη που του περιγράφει ο συμπαίκτης του, εμφανίζεται καινούργια λέξη στο tablet και έρχεται ο επόμενος στη σειρά συμπαίκτης για να την περιγράψει. Δεν υπάρχει δικαίωμα για «πάσο» και το παιχνίδι προχωρά με την επόμενη λέξη ΜΟΝΟ όταν ο αρχηγός έχει βρει την προηγούμενη.

Ο συνολικός χρόνος του γύρου είναι 40 δευτερόλεπτα και κάθε απάντηση επιβραβεύεται με 20 πόντους.