You are currently viewing Η δική μας οικογένεια: Η Αγγελική αποφεύγει τη συνάντηση με τον πατέρα της

Η δική μας οικογένεια: Η Αγγελική αποφεύγει τη συνάντηση με τον πατέρα της

Στο επόμενο επεισόδιο, που θα προβληθεί τη Πέμπτη 27/10, θα δούμε πως ο Ορέστης χάνει το σκύλο που πήρε από τη Νεφέλη …

Η Αγγελική καταφέρνει να γλιτώσει από την τυχαία συνάντηση με τον πατέρα της, στο εμπορικό που ψώνιζε με τη Νεφέλη. Θα καταφέρει όμως να αποφύγει να πει την αλήθεια και στην κόρη της, που έχει υποψιαστεί ότι η Αγγελική κρύβεται από κάποιον; Παράλληλα ο Δημήτρης και η Ειρήνη ανακαλύπτουν το μέρος στο οποίο γίνονται οι συναντήσεις των “θυμάτων” εξωγήινων απαγωγών. Εκεί θα έρθουν αντιμέτωποι με την επικεφαλής της ομάδας και φυσικά με την Αθηνά η οποία έχει ενθουσιαστεί από την ομάδα.

Ο Παύλος πείθει την Μυρτώ να αφήσει τη ρεσεψιόν και να πάνε μαζί για την πρώτη της φωτογράφιση. Η Μυρτώ θα κυνηγήσει το όνειρο της αλλά η απουσία της από το πόστο της δεν θα περάσει απαρατήρητη από τον Μιχάλη που θα ζητήσει εξηγήσεις. Και η περίεργη εξαφάνιση του Μάο, του σκυλιού που πήρε ο Ορέστης από τη Νεφέλη, θα γίνει η αφορμή για νέες ‘φαγούρες’…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Αγγελική εξομολογείται την ιστορία της στο Διονύση κι αυτός δέχεται να τη βοηθήσει. Το φλερτ μεταξύ του Δημήτρη και της Ειρήνης δείχνει να προχωράει κανονικά, μέχρι που η έλευση μιας γυναίκας στην εταιρεία ξυπνάει πάλι τη ζήλια της Ειρήνης.