You are currently viewing Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Κανέλλος δεν μπορεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της Χρύσας

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Κανέλλος δεν μπορεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της Χρύσας

Στο επόμενο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Παρασκευή 21/10, θα δούμε πως ο Σίμος  είναι έτοιμος να μπει συμπαραγωγός μέχρι και στο μιούζικαλ του Θοδωρή.

Ο Πετράν αναλαμβάνει να προπονήσει την Κατερίνα στο πόκερ και έρχεται όλο και πιο κοντά με τη γιατρέσσα μας. Ο Κανέλλος, πάλι, περνάει δύσκολες ώρες, καθώς του είναι αδύνατο να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της Χρύσας. Ο παπάς ορκίζεται να διώξει τη Βαλέρια από το χωριό με κάθε τρόπο και ως γνωστόν «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», ειδικά όταν πρόκειται για τον σκοπό του παπα-Νώντα!

Η Φιλιώ με τον Ηλία πηγαίνουν για ψώνια στην Αθηνά, αλλά ο μπακάλης μας αδυνατεί να αποχωριστεί τα καβούρια από τις τσέπες του. Ο Σίμος, από την άλλη, είναι έτοιμος να μπει συμπαραγωγός μέχρι και στο μιούζικαλ του Θοδωρή. Την ίδια ώρα, μερικές πιστολιές δίπλα στο κοινόβιο υπενθυμίζουν στον Σώτο πως έχει αφήσει ανοιχτές… εκκρεμότητες με τον Εγκέφαλο, που πρέπει να τις κλείσει σύντομα, για να μην ανοίξουν κεφάλια. Δείτε περισσότερα spoilers.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Αγγέλα δίνει στην Κατερίνα την ιδέα να παίξει το συμβούλιο του χωριού στα χαρτιά, που είναι το μεγάλο πάθος της Ζαφείρως, και η γιατρέσσα μας πάνω στην απελπισία της αρχίζει να το σκέφτεται σοβαρά. Ο Σίμος, πάλι, δεν σκέφτεται κανέναν και τίποτα και πιάνεται στα χέρια με τον Πετράν για ακόμη μια φορά.