You are currently viewing Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Καλλιόπη αποφασίζει να πάει στο Παρίσι με τη Σύλβια

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Καλλιόπη αποφασίζει να πάει στο Παρίσι με τη Σύλβια

Στο επόμενο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Τετάρτη 19/10, θα δούμε πως η Λουκία επιστρέφει με ένα παράσημο κι ένα παθιασμένο φιλί για τον Κανέλλο…

Οι εκβιασμοί πάνε κι έρχονται στον όμορφο Πλάτανο: η Βαλέρια εκβιάζει τον Ηλία, η Αγγέλα εκβιάζει τη Βαλέρια και ο Εγκέφαλος εκβιάζει τον Πετράν. Ο Κανέλλος, πάλι, υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον μπακάλη και προσπαθεί να το αποδείξει, ενώ ο Σίμος έχει ξεφύγει και σκορπάει λεφτά, δίχως αύριο.

Η Καλλιόπη αποφασίζει να πάει στο Παρίσι με τη Σύλβια κι ο Θύμιος με τον Χαραλάμπη το φυσάνε και δεν κρυώνει. Ο Πετράν ψάχνει νύφη για τον Σώτο, και η Μάρμω ψάχνει νύφες και γαμπρούς… γενικώς, για να γίνουν Πλατανιώτες. Η Λουκία επιστρέφει με ένα παράσημο κι ένα παθιασμένο φιλί για τον Κανέλλο, μόνο που αυτή η επιστροφή θα καταλήξει σε καταστροφή, αφού η Χρύσα θα εμφανιστεί την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Κανέλλος και ο Τζώρτζης, πάλι, συμφωνούν ότι διαφωνούν και ρίχνονται ξανά στον αγώνα για την καρδιά της Χρύσας, για να της αποδείξουν ποιος μπορεί να τη φροντίσει καλύτερα. Δείτε περισσότερα spoilers.