You are currently viewing ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Ο Νικόλας βοηθά τον Γεράσιμο

ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Ο Νικόλας βοηθά τον Γεράσιμο

Στο επόμενο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Παρασκευή 14/10, θα δούμε πως η Βασιλική νιώθει πολύ άσχημα, μετά από τον χωρισμό της, αλλά ο Χρόνης την κάνει να νιώσει καλύτερα.

Στο σπίτι της Φωτεινής, ο Ευθύμης τής εκμυστηρεύεται τις υποψίες του για τη Λίζα. Όταν φτάνουν ο Μιχάλης και ο Στέφανος, αλλάζουν κουβέντα και ο Μιχάλης τσακώνεται μαζί της, πιστεύοντας ότι κάτι τού κρύβει. Ο Τίμος μαθαίνει πως σύντομα θα αποφυλακιστεί με εγγύηση, αλλά το ποσό είναι υπέρογκο. Η Δέσποινα μαθαίνει από τον Μάρκο για πολλές από τις παρανομίες του άντρα της και σοκάρεται.

Ο Γεράσιμος είναι αγχωμένος, επειδή κινδυνεύει να χάσει την ακτοπλοϊκή του γραμμή, αλλά ο Νικόλας του δίνει μια χρήσιμη ιδέα. Η Βασιλική νιώθει πολύ άσχημα, μετά από τον χωρισμό της, αλλά ο Χρόνης την κάνει να νιώσει καλύτερα. Ο Πέτρος συναντάει τη Λίζα στην παραλία και άθελά του ακούει ένα τηλεφώνημά της και προβληματίζεται. Πριν φύγει από την Αθήνα, η Δέσποινα αποφασίζει να κάνει μία ακόμα επίσκεψη. Ο Μιχάλης, η Φωτεινή και ο Στέφανος πηγαίνουν σε μια εκδήλωση οινογνωσίας. Για μια στιγμή, ο Μιχάλης απομακρύνεται και έχει μια αναπάντεχή συνάντηση με κάποια, που τον γνωρίζει…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως το πάρτι για την αναχώρηση του Λάμπη τελειώνει και εκείνος πριν φύγει, προσπαθεί ναμιλήσει στη Βασιλική, η οποία είναι κλειδωμένη στο μαγαζί της. Τελικά, της μιλάει από έξω και όσα της λέει την αγγίζουν και την κάνουν να μαλακώσει λίγο.