You are currently viewing Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος γίνεται ο ήρωας της οικογένειας

Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος γίνεται ο ήρωας της οικογένειας

Στο επόμενο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Πέμπτη 22/9, θα δούμε πως η Μαργέτα ανακαλύπτει τη σχέση του Μάρκου και της Αλεξάνδρας.

Η γιαγιά Αθηνά (Έφη Παπαθεοδώρου) χάνεται μες στη νύχτα και όλοι στο κτήμα βγαίνουν να την ψάξουν. Καθώς την αναζητά, η Μαργέτα ανακαλύπτει τη σχέση του Μάρκου και της Αλεξάνδρας. Ο Μάρκος σώζει τη γιαγιά, γίνεται ο ήρωας της οικογένειας Δεμερτζή κι ο Στρατής τον μισεί θανάσιμα.

Ενώ ο Ιάσονας ερωτεύεται ακόμα περισσότερο την Αλεξάνδρα, η Μαργέτα ανταμείβει τον Μάρκο με ένα χρηματικό ποσό που του επιτρέπει να σχεδιάσει τη φυγή τους. Ο «πόλεμος» της Γεωργίας προς την Αλεξάνδρα συνεχίζεται. Ταυτόχρονα η Μαργέτα στέλνει τον Στρατή σε μια μυστική αποστολή.

Στο προηγούμενο είδαμε πως η Μαργέτα(Πέμη Ζούνη) ενδιαφέρεται για την Αλεξάνδρα και τον Μάρκο και παίρνει την Αλεξάνδρα στο αρχοντικό, στην κουζίνα και στο σερβίρισμα. Ο Ιάσονας αντιλαμβάνεται ότι ο Μάρκος ξέρει από μηχανές και τον παίρνει οδηγό του. Ο Στρατής και η γυναίκα του η Γεωργία (Μαριάννα Πολυχρονίδη) γίνονται έξαλλοι με τα προνόμια που κέρδισαν η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος τόσο γρήγορα και σχεδιάζουν την εξόντωσή τους.