You are currently viewing Άπιστος: Η Ασιγιά προσπαθεί μάταια να κερδίσει ξανά τον γιο της

Άπιστος: Η Ασιγιά προσπαθεί μάταια να κερδίσει ξανά τον γιο της

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άπιστος, που θα προβληθεί την Τρίτη 13/9, θα δούμε πως ο Αλί, μπροστά στην προοπτική μιας τόσο μεγάλης αλλαγής, αντιδρά έντονα.

Η Λεϊλά είναι διατεθειμένη να μη ζητήσει τη δίωξη της Νιλ για την πράξη της, με την προϋπόθεση ότι η Ασιγιά δεν θα κάνει μήνυση στην ίδια, που της επιτέθηκε πρώτη. Η Ασιγιά ζητά από τον Αλί να δώσει μια ευκαιρία στον Αράς και να τον γνωρίσει καλύτερα, γιατί οι δυο τους αποφάσισαν πως θέλουν να είναι μαζί για πολύ καιρό. Όμως ο Αλί, μπροστά στην προοπτική μιας τόσο μεγάλης αλλαγής, αντιδρά έντονα. Ο Βολκάν εκμεταλλεύεται την περίσταση για να βάλει ακόμα μια φορά εμπόδια στην ερωτική ζωή της Ασιγιά.

Η διοργάνωση μίας ομιλίας του Αράς στο σχολείο του Αλί, φέρνει τους δυο τους σε μία ακόμη πιο τεταμένη κατάσταση. Η Ασιγιά προσπαθεί μάταια να κερδίσει ξανά τον γιο της και να περάσει χρόνο μαζί του. Ο Βολκάν βρίσκεται για ακόμη μία φορά δέσμιος των ύπουλων παιχνιδιών της Ντερίν, και μάλιστα, μέσα σε μία αίθουσα δικαστηρίου. Δείτε sneak preview.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Αράς μαθαίνει πως η Λεϊλά απέρριψε την πρότασή του για διαζύγιο κοινή συναινέσει, προκειμένου να καθυστερήσει όσο μπορεί το τέλος του γάμου τους. Έτσι, αποφασίζει να δημοσιοποιήσει τον λόγο για τον οποίο θέλει οπωσδήποτε να χωρίσουν. Η Λεϊλά θεωρεί πως για όλα φταίει ο καινούργιος έρωτάς του για την Ασιγιά, κι έτσι εξαπολύει εναντίον της ανελέητη επίθεση. Οι συνέπειες αυτού του πολέμου θα είναι ολέθριες και για τις δύο γυναίκες, αλλά και για τη Ντερίν η οποία θα βρεθεί άθελά της στο επίκεντρο των εξελίξεων. Ποια είναι όμως η πραγματική ένοχη για όσα συνέβησαν;