You are currently viewing ΕΛΙΦ: Ο Εμιρχάν νιώθει ως πατέρα του τον Σαφάκ

ΕΛΙΦ: Ο Εμιρχάν νιώθει ως πατέρα του τον Σαφάκ

Στο επόμενο επεισόδιο της ΕΛΙΦ, το 1148ο, που θα προβληθεί την Παρασκευή 23/9, θα δούμε πως ο Τουφάν χαστουκίζει στο πρόσωπο τον Εμιρχάν.

Η Χουμεϊρά είναι πολύ λυπημένη, καθώς σκέφτεται τι είχε συμβεί ανάμεσα στη θεία και τον πατέρα της. Η Κιγιμέτ προσπαθεί να ενοχλήσει τη Μελέκ. Ο Εμιρχάν επισκέπτεται το κατάστημα του Τουφάν και τον προκαλεί. Ο Τουφάν τον χαστουκίζει στο πρόσωπο. Η Λεμάν, ενώ επιστρέφει από τα ψώνια με τη Ζουλιντέ, συμπεριφέρεται σαν να θέλει να ξεκινήσει μεγάλο καυγά με τον Τουφάν ενώ ταυτόχρονα του κλείνει συνθηματικά το μάτι.

Στην έπαυλη η Χουμεϊρά έρχεται αντιμέτωπη με την Κιγιμέτ και εκείνη της κάνει κάποιες αποκαλύψεις για το παρελθόν της ενώ ισχυρίζεται πως ο γιος της έχει πεθάνει. Η Ζουλιντέ καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Εμιρχάν. Ο Εμιρχάν παραδέχεται ότι είπε άσχημα λόγια στον Τουφάν και προσθέτει ότι ο πραγματικός του πατέρας είναι ο Σαφάκ. Ο Σαφάκ θέλει να βγει με τη Ζουλιντέ για να συζητήσουν και εκείνη δέχεται. Η Λεμάν φαίνεται χαρούμενη που θα φροντίσει τον Εμιρχάν, όσο το ζευγάρι θα λείπει…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως οι συνέπειες του επεισοδίου μεταξύ της Κιγιμέτ και της Χουμεϊρά εξακολουθούν να επηρεάζουν τους ανθρώπους του σπιτιού. Με αφορμή την επέτειο του θανάτου του πατέρα της, Σεβγκί, η Χουμεϊρά μαθαίνει επιτέλους τα αληθινά συναισθήματα της θείας της για τον πατέρα της και όλα έχουν πια ένα νόημα. Μοιράζεται αυτές τις πληροφορίες με τη Μελέκ και αποφασίζουν να τις κρατήσουν μεταξύ τους προς το παρόν. Δείτε Online τα επεισόδια.