You are currently viewing ΕΛΙΦ: Η Κιγιμέτ προσπαθεί να προσεγγίσει τη Χουμεϊρά

ΕΛΙΦ: Η Κιγιμέτ προσπαθεί να προσεγγίσει τη Χουμεϊρά

Στο επόμενο επεισόδιο της ΕΛΙΦ, το 1141ο, που θα προβληθεί την Τετάρτη 14/9, θα δούμε πως η Γκιουλσούμ προσπαθεί να αποφασίσει αν πρέπει να μιλήσει ή όχι.

Η Μελέκ αποφασίζει τελικά να μιλήσει για τις ανησυχίες της στη Χουμέιρα. Η επιστροφή της Κιγιμέτ κάνει τα πράγματα πιο περίπλοκα. Η Κιγιμέτ προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να έρθει πιο κοντά με τη Χουμεϊρά. Η Ζουλιντέ πιστεύει ότι μόνο αν κάνει αναφορά για τον Tουφάν στην αστυνομία θα καταφέρει να τον ξεφορτωθεί.

Ωστόσο, ο Σαφάκ δεν είναι χαρούμενος με την απόφασή της και προσπαθεί να τη σταματήσει. Είναι και πάλι ο Τουφάν που κερδίζει από αυτή την κατάσταση. Η Γκιουλσούμ προσπαθεί να αποφασίσει αν πρέπει να μιλήσει ή όχι. Η κατάσταση με το ματωμένο πουκάμισο πρόκειται να βάλει φωτιά στην έπαυλη…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως στην έπαυλη, η Γκιουλσούμ παραπονιέται για την Κιγιμέτ. Τότε, η Μελέκ προσπαθεί να την πείσει να μιλήσει όμως η κοπέλα φοβάται. Η Μελέκ και η Ματσιντέ μιλούν μεταξύ τους. Η Μελέκ προσπαθεί να της αποκαλύψει τη φοβερή αλήθεια. Η Ματσιντέ δυσκολεύεται να βγάλει νόημα από τα λόγια της. Ο Μαχίρ ανησυχεί για τη Μελέκ. Θέλει να την προστατέψει και προσπαθεί να καταλάβει γιατί αποφάσισε να δουλέψει ξανά στην έπαυλη. Δείτε Online τα επεισόδια.