You are currently viewing ΕΛΙΦ: Ο Λεβέντ αισθάνεται προσβεβλημένος από τη Χουμεϊρά

ΕΛΙΦ: Ο Λεβέντ αισθάνεται προσβεβλημένος από τη Χουμεϊρά

Στο επόμενο επεισόδιο της ΕΛΙΦ, το 1133ο, που θα προβληθεί την Παρασκευή 2/9, θα δούμε πως ο Μαχίρ δίνει το ματωμένο πουκάμισο σε ένα εργαστήριο για ανάλυση.

Ο Μαχίρ ρίχνει την ευθύνη στην Κιγιμέτ γοα τον θάνατο της Φικρέτ. Η Κιγιμέτ θέλει να πάρει το ματωμένο πουκάμισο από το χέρι του Μαχίρ. Στην έπαυλη η Ελίφ και η Ματσιντέ συζητούν. Ο Κερέμ και η Ασλί κοιτάζονται με την άκρη των ματιών τους. Η Μελέκ είναι σκεπτόμενη και πιεσμένη. Την επόμενη μέρα, ο Μαχίρ δίνει το ματωμένο πουκάμισο σε ένα εργαστήριο για ανάλυση. Ο Μαχίρ σοκάρεται όταν κοιτάζει τα αποτελέσματα. Ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το αποτέλεσμα θα ήταν αυτό. Ο Μαχίρ θέλει να συναντηθεί με την Κιγιμέτ.

Η Μελέκ συναντά την Κιγιμέτ στην παραλία. Και οι δύο έχουν αυτοπεποίθηση. Η Κιγιμέτ αρχικά υποτιμά τη Μελέκ όμως εκείνη παραμένει ψύχραιμη. Η Μελέκ προσπαθεί να ασκήσει ψυχολογική πίεση στην Κιγιμέτ και στο τέλος τα καταφέρνει. Ο Λεβέντ αισθάνεται προσβεβλημένος από τη Χουμεϊρά επειδή δεν ακούει την εξήγησή του για τα γελοία νέα. Βάζει το δαχτυλίδι στο χέρι της Χουμεϊρά με θλίψη. Την επόμενη μέρα η Χουμεϊρά βλέπει το βίντεο με τις εξηγήσεις του Λεβέντ. Μετά από αυτό, κρατά το δαχτυλίδι στο χέρι της σφιχτά. Η Λεμάν θέλει η Ζουλιντέ να κοιμάται στο σαλόνι. Η Ζουλιντέ δεν το δέχεται και πηγαίνει στο δωμάτιο του Σαφάκ. Η Λέμαν θυμώνει…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως στην έπαυλη το ματωμένο πουκάμισο προκαλεί μεγάλο πρόβλημα στην Κιγιμέτ. Επιπλέον, θυμώνει πολύ με τη Ματσιντέ και την υπόλοιπη οικογένεια επειδή όλοι τους, ακόμη και ο Κερέμ φέρονται καλά στη Μελέκ και μάλιστα την έχουν καλέσει και για δείπνο. Η Μελέκ προσπαθεί να ανεχθεί τη συμπεριφορά της Κιγιμέτ. Η Κιγιμέτ δεν ξέρει πια τι να κάνει, πώς να αντιδράσει. Από την άλλη πλευρά, η Χουμεϊρά παρεξηγεί τη στάση του Λεβέντ και τελικά ανακαλύπτει ότι με τις υποψίες της έχει χαλάσει την έκπληξη που είχε σχεδιάσει για εκείνη… Δείτε Online τα επεισόδια.