You are currently viewing ΕΛΙΦ: Η Μελέκ είναι ευγνώμων στον Μαχίρ για τη βοήθεια του

ΕΛΙΦ: Η Μελέκ είναι ευγνώμων στον Μαχίρ για τη βοήθεια του

Στο επόμενο επεισόδιο της ΕΛΙΦ, το 1127ο, που θα προβληθεί την Παρασκευή 26/8, θα δούμε πως ο Κερέμ εκνευρίζεται από την παρουσία του στο σπίτι της Ασλί και της Μελέκ.

Οι κρατούμενες στην πτέρυγα της Μελέκ οργανώνουν μια μικρή γιορτή επειδή θα αποφυλακιστεί. Το επόμενο πρωί η Μελέκ αποφυλακίζεται και ο Μαχίρ με την Ασλί συναντούν τη Μελέκ μπροστά στη φυλακή και την πηγαίνουν στο σπίτι της.

Η Χουμεϊρά ετοιμάζεται να πάει την Ελίφ στο σπίτι της Μελέκ, αλλά την τελευταία στιγμή ο Κερέμ λέει ότι την πάει εκείνος και όλοι μένουν έκπληκτοι αλλά χαίρονται με την αλλαγή του. Η Μελέκ και η Ελίφ αγκαλιάζουν η μία στην άλλη και είναι τόσο χαρούμενες.

Η Μελέκ είναι ευγνώμων στον Μαχίρ γιατί βγήκε από τη φυλακή χάρη σε αυτόν και τις προσπάθειές του. Όμως ο Κερέμ εκνευρίζεται από την παρουσία του στο σπίτι της Ασλί και της Μελέκ. Ο Κερέμ θέλει να μιλήσει μόνος στη Μελέκ γιατί νιώθει ένοχος για όσα έκανε και είπε εναντίον της…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Φικρέτ δεν εμφανίζεται στο δικαστήριο και η αγωνιώδης αναμονή συνεχίζεται μέχρι να μιλήσει ο δικαστής. Ο δικαστής πρόκειται να αναβάλει τη δίκη επειδή απουσιάζει η Φικρέτ. Όμως ξαφνικά ένας «άγγελος» εμφανίζεται για να σώσει τη Μελέκ. Η Ντιλέκ, που είναι ένας από τους υπεύθυνους δικηγόρους αυτής της υπόθεσης, αρχίζει να υπερασπίζεται τη Μελέκ. Το βίντεο που παρουσιάζει η δικηγόρος πείθει τον δικαστή. Η Μελέκ είναι ελεύθερη! Τα καλά νέα φτάνουν και στη φυλακή και στον θάλαμο αρχίζουν τις προετοιμασίες του αποχαιρετισμού. Δείτε Online τα επεισόδια.