You are currently viewing ΕΛΙΦ: Ο Εμιρχάν είναι πια εκτός ελέγχου

ΕΛΙΦ: Ο Εμιρχάν είναι πια εκτός ελέγχου

Στο επόμενο επεισόδιο της ΕΛΙΦ, το 1106ο, θα δούμε πως η Λεμάν κατηγορεί τον εαυτό της για το τι έχει γίνει ο Εμιρχάν, αφού ήταν αυτή που βοήθησε τον Τουφάν να βρίσκεται κοντά τους.

Η δικηγόρος Φικρέτ συνεχίζει να εργάζεται για την υπόθεση της Μελέκ και πλησιάζει βήμα-βήμα στον πραγματικό εγκληματία. Ωστόσο, ο Μαχίρ κάνει τα δικά του σχέδια.

Ο Εμιρχάν είναι πια εκτός ελέγχου. Τσακώνεται με όλους και δημιουργεί προβλήματα στο σχολείο κάθε μέρα. Τελικά ο διευθυντής του λέει ότι θέλει να μιλήσει με τον πατέρα του. Εν τω μεταξύ, η Λεμάν κατηγορεί τον εαυτό της για το τι έχει γίνει ο Εμιρχάν, αφού ήταν αυτή που βοήθησε τον Τουφάν να βρίσκεται κοντά τους. Η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ δεν το γνωρίζουν ακόμα. Όλοι τους ανησυχούν για τον Εμιρχάν και προσπαθούν να βρουν μια διέξοδο για να τον προστατέψουν από τον Τουφάν.

Η Γκαρίς έχει πρόβλημα με τον αρραβωνιαστικό της. Δεν έρχεται να τη δει στο επισκεπτήριο. Επιπλέον, ανακαλύπτει ότι έχει ακυρώσει τον αριθμό τηλεφώνου του. Ανησυχεί πολύ για εκείνον. Η Φιντάν και η Νεσρίν δεν χάνουν την ευκαιρία να την ενοχλήσουν… Δείτε Online τα επεισόδια.