You are currently viewing ΕΛΙΦ: Η δικηγόρος βρίσκει ένα στοιχείο που θα βοηθήσει τη Μελέκ

ΕΛΙΦ: Η δικηγόρος βρίσκει ένα στοιχείο που θα βοηθήσει τη Μελέκ

Στο επόμενο επεισόδιο της ΕΛΙΦ, το 1104ο, που θα προβληθεί την Δευτέρα 25/7, θα δούμε πως η Μπιρτσέ λέει ψέματα στον Ακίν πως έχει αγαπημένο

Η δικηγόρος Φικρέτ βρίσκει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, που θα τη βοηθήσει με την υπόθεση της Μελέκ. Η Χουμεϊρά και ο Κερέμ συζητούν σχετικά και η Κιγιμέτ, που τους ακούει κρυφά, πανικοβάλλεται και ζητάει τη βοήθεια του Μαχίρ. Όμως ο Μαχίρ της έχει ήδη γυρίσει την πλάτη και λέει στην Κιγιμέτ ότι κανείς δεν μπορεί πια να τη σώσει. Μετά από αυτό, η Kιγιμέτ προσπαθεί όχι να σωθεί αλλά να αποτελειώσει τη Μελέκ.

Δίνει την αναμενόμενη οδηγία στη Φιντάν. Η Φιντάν, που περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία αυτή τη στιγμή, στήνει το σχέδιο της. Αυτή και η Νεσρίν στήνουν μια παγίδα στη Μελέκ. Η Μελέκ είναι μόνη της σε ένα σκοτεινό κελί τώρα.

Η Μπιρτσέ λέει ψέματα στον Ακίν πως έχει αγαπημένο. Ωστόσο, ο Ακίν πιστεύει στην αγάπη της Μπιρτσέ και καταλαβαίνει το ψέμα της. Υποκρίνεται ότι την πιστεύει και ζητάει να γνωρίσει τον αγαπημένο της. Η Μπιρτσέ ταράζεται γιατί δεν το περίμενε και τελικά ο Ακίν στέκεται απέναντί ​​της και ομολογεί ότι έχει έρθει από μακριά μόνο και μόνο εξαιτίας του έρωτά του για εκείνη. Εν τω μεταξύ, ο Εμιρχάν δελεάζεται από τις λανθασμένες ιδέες του Τουφάν… Δείτε Online τα επεισόδια.