You are currently viewing ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Τελευταίο επεισόδιο του Α΄ κύκλου

ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Τελευταίο επεισόδιο του Α΄ κύκλου

Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς «ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ» θα δούμε πως ο Ευθύμης ανακοινώνει στον Χάρη και τον Λάμπη το χωρισμό του από τη Φωτεινή.

Ο Στέφανος προσπαθεί να πείσει τον Βασίλη να επενδύσει στην κλινική του. Ο Βασίλης είναι διστακτικός στην αρχή, αλλά ο Στέφανος βρίσκει τα κατάλληλα λόγια και τον πείθει να επισκεφτεί το νησί. Ο Μιχάλης ζητάει από την Κάτια να της κάνει τεστ για να δει την κατάσταση της μνήμης της. Πριν, όμως, εκείνη προλάβει να ηρεμήσει, το μυαλό της και πάλι την προδίδει.

Ο Γεράσιμος επισκέπτεται τον Τίμο και του ζητάει μια χάρη. Ο Ευθύμης ανακοινώνει στον Χάρη και τον Λάμπη το χωρισμό του από τη Φωτεινή. Στο μεταξύ, έχουν ήδη αρχίσει να διαδίδονται φήμες ότι είναι πλέον μαζί με τη Λίζα. Η Ελένη προσπαθεί να κρύψει τα άσχημα νέα για το χωρισμό της, σε αντίθεση με την Κλειώ η οποία είναι ταραγμένη, μετά τον τσακωμό της με τον Πέτρο. Η Φωτεινή προσπαθεί να την καθησυχάσει.

Ο Στέφανος ανακοινώνει στον Μιχάλη και στη Φωτεινή τα σχέδιά του για την αναστήλωση της κλινικής. Όταν, όμως, αναφέρει το όνομα του επενδυτή και οι δυο τους παγώνουν…