You are currently viewing ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Ο Γεράσιμος γίνεται έξαλλος με τον Μιχάλη

ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Ο Γεράσιμος γίνεται έξαλλος με τον Μιχάλη

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ» θα δούμε πως ο Γεράσιμος μαθαίνει ότι ο Μιχάλης αποζημιώθηκε από την ασφαλιστική εταιρεία για τη φωτιά στο σκάφος του.

Ο Ευθύμης είναι αποφασισμένος να αποκαλύψει στον Μιχάλη την πραγματική του ταυτότητα, ελπίζοντας ότι θα λάβει και ο ίδιος σημαντικές πληροφορίες. Η οικογένεια Ανδρεάδη, ύστερα από την καταβολή των λύτρων, αντιμετωπίζει την οικονομική κατάρρευση. Ο Γεράσιμος μαθαίνει ότι ο Μιχάλης αποζημιώθηκε από την ασφαλιστική εταιρεία για τη φωτιά στο σκάφος του, με ένα πολύ μεγάλο ποσό, το οποίο θα τους ήταν πολύτιμο για να ορθοποδήσουν ξανά. Ο Μιχάλης, όμως, δεν τα έχει πια αυτά τα χρήματα και ο Γεράσιμος γίνεται έξαλλος.

Ο Λάμπης, μετά την κρίση πανικού της Λίζα, ανησυχεί για αυτήν και ζητάει από τον Χάρη πληροφορίες για την οικογενειακή της κατάσταση. Όσα μαθαίνει για το παρελθόν της τον αναστατώνουν πολύ. Ο Τίμος καταστρώνει καινούργια σχέδια, αλλά κάποιος είναι αποφασισμένος να τον σταματήσει. Ο Μιχάλης έρχεται στο σπίτι του Ευθύμη για το καθορισμένο ραντεβού τους και βλέπει ότι εκτός από τη Φωτεινή βρίσκεται εκεί και ο αστυνόμος. Δείτε Online το προηγούμενο επεισόδιο

*Στο ρόλο του Λευτέρη, ο Δημήτρης Ξανθόπουλος