You are currently viewing ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Ο Γεράσιμος προτείνει στην Κάτια να απομακρυνθεί για λίγο από το νησί

ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Ο Γεράσιμος προτείνει στην Κάτια να απομακρυνθεί για λίγο από το νησί

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ» θα δούμε πως ο Λάμπης ενημερώνει τη Βασιλική για την πρόταση, που του έκανε ο αστυνόμος για απόσπαση.

Ο Γεράσιμος βλέπει την Κάτια να μπαίνει στο σπίτι του Νικόλα και προβληματίζεται για το είδος της σχέσης, που μπορεί να υπάρχει ανάμεσά τους. Ο Τίμος δίνει εντολή στους ανθρώπους του να σταματήσουν κάθε ενέργεια, μέχρι να καταλαγιάσουν τα πράγματα και να απομακρυνθούν οι υποψίες από το πρόσωπό του. Η Φωτεινή, για μια ακόμη φορά, τσακώνεται έντονα με τον Μιχάλη και η Ελένη, που τυχαίνει να βρίσκεται στο ιατρείο, το απολαμβάνει.

Ο Πέτρος έχει βγάλει το συμπέρασμα ότι οι πιθανοί στόχοι δεν είναι ο ίδιος και ο πατέρας του, αλλά η Φωτεινή και το λέει στον Ευθύμη. Ο Λάμπης ενημερώνει τη Βασιλική για την πρόταση, που του έκανε ο αστυνόμος για απόσπαση. Εκείνη τη θεωρεί πολύ καλή ιδέα και τον προτρέπει να τη δεχτεί. Ο Γεράσιμος προτείνει στην Κάτια να απομακρυνθεί για λίγο από το νησί. Ο Ευθύμης έχει απομονωθεί στο σπίτι του και δουλεύει σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με εντυπωσιακό ηλεκτρονικό εξοπλισμό, που θυμίζει αρχηγείο κατασκόπων…

*Στο ρόλο του Λευτέρη, ο Δημήτρης Ξανθόπουλος
*Στο ρόλο της Χαρούλας, η Μαρίνα Κουρουνιώτη