You are currently viewing ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Ο καπετάνιος μαθαίνει τα κουτσομπολιά που διαδίδονται στο νησί

ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Ο καπετάνιος μαθαίνει τα κουτσομπολιά που διαδίδονται στο νησί

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ» θα δούμε πως ο Πέτρος και η Κλειώ αποφασίζουν ότι πρέπει να δραστηριοποιηθούν οι ίδιοι, προκειμένου να ανακαλύψουν ποιος ήταν ο εμπρηστής, που έβαλε τη φωτιά στην κλινική.

Η Κάτια, μπροστά στον κίνδυνο να αποκαλυφθεί η παράνομη δραστηριότητα του γιου της, αλλάζει γραμμή πλεύσης και προτείνει στη Φωτεινή να κάνουν οι δυο τους ανακωχή. Σκοπός της είναι, μ’ αυτόν τον τρόπο, να την απομακρύνει από το ιατρείο, ώστε να μην αντιληφθεί ότι στη διπλανή αίθουσα βρίσκεται ο τραυματισμένος εγκληματίας, που ο Μιχάλης έχει αναλάβει να περιθάλψει.

Τα κουτσομπολιά της Λίζας για την υποτιθέμενη ερωτική σχέση, ανάμεσα στον Γεράσιμο και στη Φωτεινή, διαδίδονται όλο και περισσότερο. Κάποια στιγμή, φτάνουν και στα αυτιά του καπετάνιου, ο οποίος τα ακούει και μένει έκπληκτος. Ο Πέτρος και η Κλειώ αποφασίζουν ότι πρέπει να δραστηριοποιηθούν οι ίδιοι, προκειμένου να ανακαλύψουν ποιος ήταν ο εμπρηστής, που έβαλε τη φωτιά στην κλινική. Καταστρώνουν ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο, που χρειάζεται την αποφασιστική παρέμβαση της Κλειώς, προκειμένου να έχει επιτυχία…