You are currently viewing Η γη της ελιάς: Ο Στάθης μαθαίνει από την Εύα για την επίθεσή και πηγαίνει σπίτι του να ξεκαθαρίσει τα πράγματα

Η γη της ελιάς: Ο Στάθης μαθαίνει από την Εύα για την επίθεσή και πηγαίνει σπίτι του να ξεκαθαρίσει τα πράγματα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» θα δούμε πως ο Ισίδωρος ανησυχεί για την έκβαση των πραγμάτων και αναθέτει στον Μάνο να στριμώξει την Ιουλία προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία.

Η Ιουλία παραμένει σε δίλημμα σχετικά με τη διαθήκη. Δεν μπορεί να αποφασίσει αν πρέπει να μιλήσει στη Μυρτάλη. Από την πλευρά του ο Ισίδωρος ανησυχεί για την έκβαση των πραγμάτων και αναθέτει στον Μάνο να στριμώξει την Ιουλία προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία. Ο Στάθης μαθαίνει από την Εύα για την επίθεσή της. Πηγαίνει στο σπίτι με σκοπό να συγκρουστεί, αλλά εκεί τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πώς η συνάντηση της Αντιγόνης με τη Μαρία αφήνει αναπάντητα ερωτήματα για μια ιστορία που έχει διαδραματιστεί μεταξύ τους στο παρελθόν. Οι δυο γυναίκες αναφέρονται με μισόλογα σε κάτι που έχει συμβεί και έχει σημαδέψει τη ζωή της Αντιγόνης.