You are currently viewing Κλεμμένα Όνειρα: Η Μάνια μαζεύει τα πράγματά της και ετοιμάζεται να γυρίσει σπίτι της

Κλεμμένα Όνειρα: Η Μάνια μαζεύει τα πράγματά της και ετοιμάζεται να γυρίσει σπίτι της

Στα σημερινά επεισόδια της σειράς Κλεμμένα όνειρα, με αφορμή τη συμπάθεια που δείχνει η Μάνια στον μικρό Άρη, η Μαρία ρωτάει τον Σταύρο πως θα έβλεπε το ενδεχόμενο να κάνει δική του οικογένεια. Εκείνος θεωρεί ότι η σχέση του με τη Μάνια δεν έχει δοκιμαστεί ώστε να σκέφτονται γάμους και παιδιά. Η Ελίνα αναρωτιέται αν ο Σταύρος θα τη θυμηθεί.

Ο Νότης καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο με το οποίο προσπαθεί να οδηγήσει τον Σταύρο στην παράνοια. Ο Σταύρος συναντιέται για πρώτη φορά με την Ελίνα στο κολέγιο και μαθαίνει για την πρόθεσή της να γράψει ένα βιβλίο για τον Μπίλυ Χαλκιόπουλο. Ο υπόγειος μαγνητισμός που υπάρχει ανάμεσά τους είναι φανερός από την αρχή.

Η Λήδα και ο Νότης αποφασίζουν να βάλουν έναν δικό τους γιατρό, ο οποίος θα κάνει λάθος διάγνωση στον Σταύρο και θα τον οδηγήσει στα ψυχοφάρμακα αρχικά και στην παράνοια εν συνεχεία. Η Μάνια, απογοητευμένη από την απόμακρη στάση του Σταύρου, μαζεύει τα πράγματά της και ετοιμάζεται να γυρίσει σπίτι της… Ο Ευθυμίου παραλαμβάνει ένα οπτικό υλικό από τον Νότη και τη Λήδα και τρομοκρατείται.