You are currently viewing «Σε ξένα χέρια»: Τι θα αντιπροτείνει ο Φεγκούδης στη Σούλα

«Σε ξένα χέρια»: Τι θα αντιπροτείνει ο Φεγκούδης στη Σούλα

Ο Μάνος γίνεται έξαλλος με τη Μαριτίνα, εξαιτίας της ανάρτησης που έκανε στο twitter για την Τόνια και προσπαθεί να δώσει τέλος στον γάμο του.

Η Διώνη καταφεύγει στο σπίτι του Πιπερόπουλου προκαλώντας αναταραχές και οδηγώντας τον Παντελή στα άκρα. Από την άλλη, η Σκορδίλω ανακαλύπτει τη σκευωρία με τη μεταβίβαση και μετακομίζει στο σπίτι του Φεγκούδη, ενώ ο Μάνος αποφασίζει να επισκεφτεί τον Φλοριάν στη φυλακή.

Ο Μάνος, έξαλλος, ψάχνει τη Μαριτίνα για να του δώσει εξηγήσεις σε σχέση με την ανάρτηση που έκανε για την Τόνια και το μωρό της, ενώ η Διώνη βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Πιπερόπουλου. Η Μάρω προσπαθεί να πείσει την Πελαγία ότι πρέπει να βλέπει τον Χρύσανθο σαν να είναι αδερφός της και ο Μάνος εξομολογείται στην Τόνια ότι θέλει να γίνουν οικογένεια. Τι θα αντιπροτείνει ο Φεγκούδης στη Σούλα, όταν του ζητήσει να κάνουν πίσω στα προσωπικά τους εξαιτίας του Μάνου και της Τόνιας; Πώς θα αντιδράσει η Σούλα όταν συνειδητοποιήσει ποια ήταν η μυστηριώδης γυναίκα που έκρυβε στο σπίτι της η Μάρω;