You are currently viewing Η γη της ελιάς: Ο Κουράκος ανακρίνει τον τραυματισμένο δράστη για να μάθει τον εντολέα της επίθεσης

Η γη της ελιάς: Ο Κουράκος ανακρίνει τον τραυματισμένο δράστη για να μάθει τον εντολέα της επίθεσης

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» θα δούμε πως ο Φίλιππος με τη Βασιλική βγαίνουν ραντεβού, για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο μόνοι. Για κακή τους τύχη, όμως, στο μπαρ όπου πηγαίνουν εμφανίζεται ο Στέφανος με την Ελένη και το κλίμα χαλάει αμέσως.

Η Αρετή κινεί γη και ουρανό για να βρει ποια είναι η γυναίκα που κυκλοφορεί μαζί με τον Στάθη. Την ίδια ώρα, η Εύα, αγνοώντας πως η Αρετή είναι η σύζυγος του Στάθη, πηγαίνει στο μαγαζί για να αγοράσει τοπικά προϊόντα. Ο Κουράκος ανακρίνει τον τραυματισμένο δράστη με σκοπό να μάθει ποιος έδωσε την εντολή για την επίθεση στη Μαρίνα.

Η Μυρτάλη καθυστερεί πάλι να πληρώσει τη δόση του δανείου και ο Στάθης ζητά από τον Ιάκωβο να επέμβει, αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνει να τον πείσει. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος παροτρύνει τον Μάνο να φτιάξει τη σχέση του με τη Χάιδω, όμως λόγω των συνθηκών, εκείνος δεν είναι ακόμα έτοιμος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.