You are currently viewing ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Η Κορίνα και Άλκης προσέχουν το μωρό της Λήδας, αγνοώντας τι τους περιμένει

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Η Κορίνα και Άλκης προσέχουν το μωρό της Λήδας, αγνοώντας τι τους περιμένει

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Μόλις χθες » θα δούμε πως ο Στέφανος αποκαλύπτει στη Μαρία το σχέδιο που καταστρώσανε με τον Μιχάλη για να φέρουν στην Ελλάδα τον Νικήτα.

Ο Σπύρος διώχνει τη Λουίζα απ’ το γραφείο της στο ξενοδοχείο, εξαγριώνεται όμως όταν την βλέπει με τον Μιχάλη και την Κατερίνα να δένονται σαν οικογένεια. Ο Αχιλλέας καλεί επίσημα τη Χριστίνα σπίτι για φαγητό με τη Μαρία. Ο Στέφανος αποκαλύπτει στη Μαρία το σχέδιο που καταστρώσανε με τον Μιχάλη για να φέρουν στην Ελλάδα τον Νικήτα. Η Έλενα ζητάει δουλειά απ’ τον Πάνο στην Βραυρώνα, πρέπει όμως πρώτα να κάνει ένα ταξίδι. Η Βέρα αποφασίζει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, και ο Στάθης λέει στην Κέλλυ πως δεν θέλει να επιστρέψει στο σχολείο αυτή τη χρονιά. Η Κορίνα και Άλκης προσέχουν το μωρό της Λήδας, η οποία είναι εξαφανισμένη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Ιάσονας επιστρέφει στο σπίτι, έτοιμος για έναν νέο κύκλο συγκρούσεων με τον Αντώνη. Η Μαρία μαθαίνει για τη σχέση του Αχιλλέα με τη Χριστίνα. Το σχέδιο για τη σύλληψη του Νικήτα στέφεται με επιτυχία. Στο άκουσμα της είδησης, ο Σπύρος αγωνιά για τα όσα μπορεί να αποκαλυφθούν.