You are currently viewing Άσε μας ρε μαμά: Ο Δημήτρης, απογοητευμένος, που δεν έχει επαγγελματικές προτάσεις, σκέφτεται να γυρίσει στο χωριό του

Άσε μας ρε μαμά: Ο Δημήτρης, απογοητευμένος, που δεν έχει επαγγελματικές προτάσεις, σκέφτεται να γυρίσει στο χωριό του

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ» θα δούμε πως ο Μπάμπης κάνει ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες με τον Θωμά μπας και τον μαλακώσει και δεχτεί τον συμβιβασμό με την Αρμέκο.

Η Κορίνα απαιτεί από τον Μάθιου να της πει τι ήταν αυτό που ήθελε να ανακοινώσει το ηρωικό βράδυ των αποκαλύψεων, αλλά ο Μάθιου…εξαφανίζεται. Κι ενώ αυτός ψάχνει το θάρρος να μιλήσει, όλοι οι υπόλοιποι ψάχνουν αυτόν και ο Σωτήρης που ξέρει την αλήθεια αρνείται να τους βοηθήσει. Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης, απογοητευμένος που δεν έχει επαγγελματικές προτάσεις, σκέφτεται να στραφεί στις εναλλακτικές καλλιέργειες στο χωριό με την Έλλη να παθαίνει απανωτά εγκεφαλικά, ενώ ο Μπάμπης κάνει ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες με τον Θωμά μπας και τον μαλακώσει και δεχτεί τον συμβιβασμό με την Αρμέκο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο ειδαμε πως ο Μάθιου με την Νάντια παλεύουν για τη θέση του διευθυντή χρησιμοποιώντας κάθε μέσο, ενώ ο Μπάμπης προσπαθεί να συνετίσει τον Θωμά για να συμβιβαστεί με την ΑΡΜΕΚΟ.