You are currently viewing Big Brother: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Big Brother: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ολοκληρώθηκε το επεισόδιο της Πέμπτης 10/9 και οι παίκτες είχαν την ψηφοφορία. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν τέσσερις λόγω ισοψηφίας. Έτσι αρχικά προτεινόμενοι για αποχώρηση ήταν οι: Ράνια, Βασιλική, Άννα Μαρία, Χρήστος. Στη συνέχεια η Ράνια που είχε ασυλία, προστάτεψε τον εαυτό της και εξαιρέθηκε από τη διαδικασία. Έτσι οι υποψήφιοι είναι τρεις και είναι η Βασιλική Χάνου, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Χρήστος Μακρίδης.

Λίγα λόγια για τους παίκτες που είναι υποψήφιοι:

Η Βασιλική Χάνου έχει δυο παιδιά, η κόρη της είναι 30 χρονών ενώ ο γιο της 27. Υπήρξε παντρεμένη 20 χρόνια. Χώρισε πριν 12 χρόνια. Είναι καλόψυχη και… διορατική, αυστηρή όμως δίκαιη… θέλει μέσω της εμπειρίας στο παιχνίδι να κερδίσει αυτοπεποίθηση! Ποιο είναι το motto της; «V for Vasiliki!»

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι μία από τις παίκτριες του νέου Big Brother στον ΣΚΑΪ η οποία είναι δικηγόρος και έχει καταγωγή από την Κρήτη και συγκεκριμένο από το Ηράκλειο.

Ο Χρήστος Μακρίδης είναι ένας από τους παίκτες του νέου Big Brother στον ΣΚΑΪ ο οποίος κατάγεται από τα Σεβαστιανά του Δήμου Σκύδρας (Πέλλα). Είναι παντρεμένος και έχει μια κορούλα 2 ετών. Την προηγούμενη τετραετία ήταν Αντιδήμαρχος καθαριότητας.