You are currently viewing NCIS – 9ος κύκλος – Οι εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια του 9ου κύκλου

NCIS – 9ος κύκλος – Οι εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια του 9ου κύκλου

Τι θα δούμε στα τελευταία επεισόδια του 9ου κύκλου της σειράς NCIS που θα προβάλλεται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στο OPEN TV στις 23:00.

Ο 9ος ΚΥΚΛΟΣ
Στον 9ο κύκλο, η ομάδα θα βουτήξει σε επικίνδυνα νερά. Θα βρεθεί αντιμέτωπη με παραβιάσεις σε στρατιωτικά απόρρητα και πρωτόκολλα ασφαλείας, με μια μυστική ομάδα σούπερ-ηρώων, με αποτρόπαια εγκλήματα και συμβόλαια θανάτου, με διεθνή κυκλώματα απαγωγών και με αμέτρητους προσωπικούς κινδύνους που ξεπερνούν τα όρια της αντοχής.

Αστυνομική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2003-2018

Δημιουργοί: Ντόναλντ Π. Μπελισάριο, Ντον ΜακΓκιλ

Το NCIS (Naval Criminal Investigative Service) είναι αστυνομική δραματική σειρά αμερικανικής παραγωγής, στην οποία πρωταγωνιστεί μια ομάδα εξειδικευμένων πρακτόρων που δουλεύουν στις Ναυτικές Ποινικές Διερευνητικές Υπηρεσίες και διεξάγουν ποινικές έρευνες σχετικά με το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και του Σώματος των Πεζοναυτών. Δράση, αγωνία, αστυνομικό μυστήριο αλλά και χιούμορ χαρακτηρίζουν τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες.

Η πολυβραβευμένη τηλεοπτική σειρά NCIS έχει αποσπάσει 3 υποψηφιότητες για Primetime Emmys, το 2011 ψηφίστηκε ως η «Πιο Αγαπημένη σειρά της Αμερικής», το 2012-13 (που προβάλλονταν η 10η σεζόν) ήταν η σειρά με την περισσότερη τηλεθέαση στις ΗΠΑ και το 2014 πήρε το «Βραβείο Παγκόσμιας Τηλεθέασης» για την «Πιο Δημοφιλή Δραματική Σειρά» από το «Παγκόσμιο Βραβείο Τηλεθέασης».

Πρωταγωνιστές: Mark Harmon (Leroy Jethro Gibbs), David McCalum (Donald “Ducky” Mallard), Pauley Perrette (Abigail “Abby” Sciuto), Sean Murray (Timothy McGee), Michael Weatherly (Anthony DiNozzo), Brian Dietzen (Jimmy Palmer), Cote De Pablo (Ziva David), Rocky Caroll (Leon Vance)

Δευτέρα 24/8/20

Επεισόδιο 19 – THE GOOD SON

Η ομάδα αρχίζει να ερευνά όταν ένας κελευστής βρίσκεται νεκρός, έχοντας μαχαιρωθεί ενώ η ομάδα γνωρίζει τον κουνιάδο του Βανς, οόποίος σύντομα γίνεται ύποπτος στην υπόθεση.

Επεισόδιο 20 – THE MISSIONARY POSITION 

Ο Τόνυ και η Ζίβα μαζί με μια εφημέριο ταξιδεύουν για να σώσουν μια άλλη εφημέριο στην Κολομβία που έχει απαχθεί ενώ ο Γκίμπς μαζί με τον ΜακΓκί αναλαμβάνουν να λύσουν την υπόθσεη από την Ουάσινγκτον.

Τρίτη 25/8/20

Επεισόδιο 21 – REKINDLED 

Η ομάδα ενώνει τις δυνάμεις της με την πυροσβεστική της Βαλτιμόρης όταν μια αποθήκη με έγγραφα του Ναυτικού παίρνει φωτιά και μέσα βρίσκεται ένα πτώμα.

Επεισόδιο 22 – PLAYING WITH FIRE 

Η ομάδα ερευνά μια έκρηξη που συνέβη πάνω σε ένα πλοίο και σύντομα βρίσκεται να τρέχει να προλάβει άλλη μια επίθεση.

Τετάρτη 26/8/20

Επεισόδιο 23 – UP IN THE SMOKE

Η ομάδα ερευνά όταν μέσα στο δόντι του πράκτορα Νεντ Ντόρνεγκετ ανακαλύπτεται ένας κοριός.

Επεισόδιο 24 – TILL DEATH DO US PART (τελευταίο επεισόδιο)

Η ομάδα συνεχίζει να κυνηγά τον Ντίρινγκ να ερευνά τις εκρήξεις και την εξαφάνιση του Διευθυντή.